Sådan fjernes Badekar Misfarvning

December 3

Sådan fjernes Badekar Misfarvning


Der er en række ting, der kan forårsage genstridige pletter, opbygninger og misfarvning i badekarret. Farvestoffer, hårdt vand og kalkaflejringer er blot nogle få af ting, der fungerer mod os i at holde badeværelset rent. En misfarvet badekar kan give hele badeværelset en uren følelse. Heldigvis er der flere gennemprøvede metoder, der kan løfte genstridige pletter og fjerne misfarvning, forlader badeværelse med meget renere føler hele vejen rundt.

Instruktioner

1 Drys borax på hårde vand pletter og lad det sidde i mindst fem minutter. Med en ren fugtig klud, tørre væk borax og skyl området godt med rent vand.

2 Bland 1 kop klor blegemiddel i en gallon varmt vand til Meldug pletter. Skrub badekar med en blød børste dyppet i opløsningen. Skyl karret grundigt med rent vand.

3 Bland en del brintoverilte med to dele bagepulver til en pasta. Anvende den til misfarvet del af badekar. Tillad pastaen sidde på pletterne i 30 minutter. Skrub pastaen væk med en blød ren klud og skyl den godt med rent vand.

4 Lav en pasta af hydrogenperoxid og fløde af tandsten ved at droppe brintoverilte ind i en skål af fløde af tandsten indtil en tyk pasta former. Påfør pastaen på det angrebne område og fjerne den, når det tørrer. Pletten vil komme ud med det. Tør området rent for snavs med en ren, fugtig klud.

5 Fyld badekarret med varmt vand og tilsæt i 3 kopper eddike mens vandet løber. Kør nok vand i badekarret til at dække pletter. Lad vandet sidde i fire timer og tøm badekarret. Skyl godt med koldt vand.

TIPS

  • Ising shampoo på en sæberester pletten og lædertøj med en blød ren klud til en hurtig rengøring.
  • Udluft området og bære handsker, når du bruger klor blegemiddel og andre kemikalier.

relaterede artikler