Sådan Lay Out en Underground Lawn Sprinkler

February 20

Sådan Lay Out en Underground Lawn Sprinkler


En underjordisk sprinklersystem er en praktisk tilføjelse til din græsplæne, der sparer kræfter og tid under kunstvanding, især hvis området er stort. Systemet består af underjordiske PVC-rør tilsluttet sprinklere på centrale punkter, overrisle området effektivt, når tændt. En af de primære trin i at installere et sprinklersystem er at fuldføre sin plan eller layout, som omfatter placeringen af ​​rør og sprinklere, så de overrisle området grundigt, uden at gå glip tørre pletter. En korrekt planlagt layout forhindrer vandspild og overwatering.

Instruktioner

1 Mål længden og bredden af din plæne til at bestemme det område, du ønsker at overrisle. Skaler området på millimeterpapir, hjælp en kvadrattomme at repræsentere 10 fødder haverum.

2 Marker placeringen af dit hus, skur, fortove, træer og andre fast inventar i din græsplæne på skitsen, så du arbejde omkring disse, når æglæggende ud sprinkleranlægget. Trin uden at bestemme deres præcise placeringer og kortlægge disse så præcist som du kan. Også markere placeringen af ​​vandmåleren på kortet.

3 Markér placeringen af underjordiske forsyningsledninger på kortet, så du ikke beskadiger dem under udgravningen processen. Hvis du er i tvivl om den nøjagtige placering, anmode en repræsentant fra din lokale forsyningsselskaber selskab for at markere deres nøjagtige steder på jorden, så du kan overføre dem til grafen papir.

4 Opdel området til vanding zoner i henhold til de typer af planter og deres kunstvanding behov. Hver zone eller enhed består af en individuel sæt af rør og sprinkler hoveder, afhængig af vandtryk og flow systemet kan levere. Ideelt set en vandforsyning, der giver 30 til 35 lbs. pres per kvadrattomme eller psi, og en strømningshastighed på 10 til 14 gallons pr minut er velegnet til sprinkleranlæg. Leje en professionel blikkenslager til at justere kapaciteten i din vandforsyning, så det falder inden for det ønskede område.

5 Marker placering til sprinkler s manifold nær forsyningsledningen på grafen. Tegn stiplede linjer til at repræsentere rør til sprinkleranlægget. Deltag forskellige dele af din græsplæne og beplantninger med linjer til at give en ensartet vanding til området. Marker de steder for fuld cirkel, kvart-cirkel og halv-cirkel sprinklere på grafen. Overlap dækningen af ​​tilstødende hoveder, så de overrisle hele græsplænen, uden mangler nogen områder.

TIPS

  • Gøre mere end ét kort, hvis det er nødvendigt, så du udforske alle de alternativer sprinkleranlæg layout den, før du begynder at udgrave området.
  • Ved valg af steder til sprinklere, give "head to head" dækning, der tillader spray vand fra hvert hoved for at nå den tilstødende hoved, og dermed over det.
  • Selvom du kan installere over jorden sprinklere, i jorden hoveder er lettere at vedligeholde, hvilket giver dig mulighed for at slå græsset uden frygt for at skade dem.

relaterede artikler