Sådan Plant et Live Oak Tree

August 20

Sådan Plant et Live Oak Tree


Intet siger den gamle syd ligesom Majestæt af en levende egetræ. Der er noget romantisk over deres brede spredning grene draperet i spansk mos. Hvis du leder efter en skygge træ, der vil nå op på 60 til 80 fod i højden, måske en live oak er træet for dig. I de sydlige regioner af landet, de ikke tabe deres blade om vinteren, deraf navnet Live Oak. I de nordlige regioner af landet, vil den levende eg kaste sine blade som enhver anden egetræ i vintermånederne. Levende egetræer vokser bedst i zoner 7 til 10.

Instruktioner

1 Vælg et område i din værftet, der vil give den levende eg masser af plads til at sprede sig. Disse træer kan have en bredde på 60 til 120 fod, når fuldt udvokset. Sørg for at dit træ vil ikke blive plantet tæt på enhver strukturer eller højspændingsledninger.

2 Vælg et område, der modtager delvis skygge, delvis sol eller fuld sol. Levende egetræer er ikke også betyder, når det kommer til sollys. De vil også vokse godt i jord, der er sure, ler, lerjord, sandet, til tider vådt eller alkalisk.

3 grave et hul dobbelt så bred og dyb som den levende eg beholder.

4 Fjern levende egetræ fra dets beholder og løsne rødderne med hænderne.

5 Fyld i hullet med den omgivende jord og tamp godt ned omkring bunden af træet for at fjerne eventuelle luftlommer, som kan forblive i hullet.

6 Vand din live oak godt. Fortsæt med at vande din nye træ regelmæssigt, indtil den har etableret sig.

7 Beskær din live oak at holde det formede de første par år er det vokser. Skær alle grene foring den nederste del af stammen med beskæring grensakse eller en bue så til en højde, at en person kunne gå under den laveste gren. Leje en professionel træ trimmer, med en større eg, til at forme træet op, hvis grenene begynder at hænge for lavt eller forstyrrer en struktur. Beskær din live eg i de varmere måneder, når der ikke er nogen chance for en fastfrysning.

TIPS

  • Når du vælger en placering til en levende egetræ, husk, at det sandsynligvis vil overleve dig og holde i århundreder fremover.

relaterede artikler