Sådan Paint Metal døre man har en Woodgrain Look

March 10

Sådan Paint Metal døre man har en Woodgrain Look


Mange boligblokke og nogle hjem installere metal døre som en brand-sikkerhedsforanstaltning. Selv om disse døre ikke kan være så attraktive som andre muligheder, kan de let blive malet, så det passer til resten af ​​din indretning. Faux maleteknikker vil give dig mulighed for at matche eksisterende overflader eller give et stof udseendet af en anden. Faux træ er en naturlig løsning, og kan opnås ved hjælp af nogle fælles værktøjer og en simpel teknik.

Instruktioner

1 Prime dørene med en primer specielt udviklet til brug på metal. Påfør primer med en glat svamp rulle eller børste det på i lodret retning med en bred, flad pensel. Børst eventuelle dryp eller åbenlyse rulle omgangstider mærker, før de har en chance for at tørre. Tillad malingen tørre helt, ifølge producentens specifikationer.

2 Påfør to jævne lag af tan latex base coat, lade dørene tørre mellem lagene. Rulle på eller børste på malingen efter retningen af ​​den fremtidige træ korn. Slib dørene for at skabe en glat overflade. Tør dørene med en ren, fugtig klud for at fjerne støv og hår.

3 Bland en glasur fra den vandbaserede ruder medium, og nuancer. Start med kun at tilføje et par dråber farvetone, fordi de er meget koncentrerede. Tilføj forskellige nuancer af brunt til at skabe den ønskede glasur farve.

4 Påfør glasur i en endnu lodret stribe, fra toppen af døren til bunden. Arbejde fra venstre mod højre i ca. 6 tommer sektioner. Træk gennem glasuren med en åretegning kam, en stiv flad pensel, en pude af ståluld eller et kvadrat af Jute at skabe tekstur af træ korn. Begynd ved toppen og trække ned i én kontinuerlig bevægelse. Forsøg på at lave en lige linje, men tillade nogen uundgåelige udsving til at skabe den naturlige bølgethed af træ korn. Blend eller blødgøre kornet ved at trække gennem det samme område en anden gang.

5 Påfør en anden stribe af glasur ved siden af den første. Træk gennem den del af den første strimmel, der ikke var kornet endnu, og nogle af den anden strimmel. Følg den proces, du brugte på den første del, med de samme åretegning værktøjer. Tør værktøjerne sig og nødvendigt. Påfør en faux træ korn finish til en hel dør, før du begynder den næste. Tør glasur off sider af døren med en fugtig klud. Hvis glasuren er tørret, spray en lille mængde af vinduespudser på din klud.

TIPS

  • At skabe udseendet af realistiske planker af træ, tape off strimler af døren og glasur vekslende planker.