Sådan Udskift netledningen i en Whirlpool Ultimate Care II

November 14

Sådan Udskift netledningen i en Whirlpool Ultimate Care II


Mindre reparationer, såsom udskiftning af en ledning på en Whirlpool Ultimate Care II vaskemaskine, er ikke hårde opgaver at fuldføre. De fleste husejere - med et par fælles husstand værktøjer - kan gendanne maskinen til funktionalitet selv. Mange af denne maskines dele har adapter slutter, at du kan trække stikket og tilslut igen. For at udskifte ledningen, fjern skruerne at få adgang til konsollen rummet i toppen af ​​maskinen. Når du er inde, kan du finde ledningsnettet, der leverer energi til alle dele af maskinen.

Instruktioner

1 Skub vaskemaskinen væk fra væggen for nem adgang til bagsiden af apparatet og ledningen. Tag netledningen ud af stikkontakten.

2 Find de to små skruer, som låser konsollen låget på plads. Fjern hver skrue med en Phillips skruetrækker. svinge forsigtigt bunden af ​​konsollen ansigt mod dig og op for at blotlægge de elektriske komponenter inde.

3 Find strømkablet adapteren ende og afmontere det fra ledningsnettet inde i konsollen området. Hvis du er usikker, hvis det er ledningen, fat tanden ende af ledningen, og følg den på bagsiden af ​​konsollen, hvor det holdes på plads af en plastik klip. Dette hjælper dig med at finde placeringen af ​​ledningen inde i konsollen området.

4 Tryk klemmen, der fastgør ledningen til bagsiden af konsollen pladen ud ved hjælp af en slidset skruetrækker. Træk den gamle ledningen ud. Skub adapteren enden af ​​den nye ledning gennem det samme hul. Stop trække når plastikklemmen når bagsiden af ​​apparatet. Tryk forsigtigt klippet ind i hullet, indtil det klikker på plads og sikrer ledningen.

5 Sæt netledningen ende adapteren i ledningsnettet, hvor den gamle var vedlagt. Sving ned konsollen ansigt og sikkert på plads med de to skruer.

6 Tilslut kun apparatet i og udfylde en testkørsel for at sikre, at alt fungerer korrekt.

TIPS

  • Du kan finde små variationer til udskiftning af ledningen afhængig af model og år for Whirlpool Ultimate Care II. Denne variation kan omfatte et sæt adapter slutter på ledningen i stedet kun én. I dette tilfælde er der også en separat jordledning, en grøn ledning med kobber ende fastgjort til legemet af apparatet. Du vil genkende dette, så snart du åbner konsollen ansigt eller ved bestilling delen.
  • Når du afbryder adapteren ender Træk ikke på ledningerne. Hold adapteren siderne når trækker dem.
  • Når du arbejder på et apparat, tag netledningen først.

relaterede artikler