Blueberry Planter og Deer

December 3

Blueberry Planter og Deer


Deer elsker højenergi frugter, herunder blåbær. Faktisk, hvis du har blåbær i din værftet og hjorte nogensinde vandre ved, de er næsten sikker på at spise dine bær. Den gode nyhed er dog, er dobbelt. En, hjorte næsten aldrig ødelægge blåbær planter, selv om de ikke kan være godt om forlader bær bag for dig. Og to, der er ting du kan gøre for at forhindre, at rådyr fra at komme i nærheden af ​​dine blåbær planter.

Deter med Scent

Nogle gange tager det ikke meget at holde rådyr væk. For eksempel er hvidløg vid udstrækning til at afskrække hjorte. Plantning masser af hvidløg løg omkring dine blåbær kan gøre det trick, eller du måske nødt til at kigge efter en hjort afskrækkende spray, der bærer denne duft.

Nogle kan vægrer sig ved at gøre deres have lugt ligesom hvidløg, men det er en bedre duft end mange andre rådyr repellenter tilbyde. Rådne æg, for eksempel, er almindeligt anset en af ​​de bedste dufte til at holde rådyr i skak.

Spray afskrækningsmidler fungere godt, hvis du kun har et par rådyr nær dit hjem og hvis rådyr ikke har spist i din værftet for længe. Genanvende ofte, ifølge producentens anvisninger.

Deter med høj Fægtning

Opbygning af et højt hegn omkring det område, hvor dine blåbær vokser er også en god løsning. Men husk, rådyr er jumpere, så hegnet skal være mindst 7 fod høj. Da blåbær kræver fuld sol til at vokse godt, sørg hegnet vil ikke sætte dine bær i skygge. Desuden skal du sørge for hegnet er robust og godt satset i jorden eller rådyr kan banke den ned. Da rådyr undertiden forsøger at gå under hegn, skal hegnet røre jorden.

Hvis du har en masse hjorte og de er vant til at komme ind i folks yards til middag, kan man hegnet ikke være nok. I sådanne tilfælde, installere en anden hegn et par fødder uden for det eksisterende hegn. Fordi rådyr har dårlig dybde opfattelse, bliver de sat ud ved at dobbeltklikke hegn.

Deter med Low Fægtning

f du er kun bekymret for dine blåbær, og ingen andre planter, kan du sikkert placere en 4-fods netting hegn omkring buskene selv. Deer kan ikke lide at sætte sig i lukkede rum. Installere det på en 30-graders vinkel og hjorte vil også frygter at blive viklet ind i nettet.

Deter Med Livestock Fægtning

En anden metode, der kan arbejde er æglæggende husdyr hegn på jorden omkring dine blåbær buske. Fastgør hegn (som består af kvadrater) til jorden med pæle og tråd. Typisk vil hjorte tage et eller to trin ind i hegn og derefter tilbage ud, bange for en fælde.

Deter med hunde

Hunde kan være den bedste hjorte afskrækkende der er. Så hvis du kan lide hunde, beholde en eller to uden. Medmindre de er gravemaskiner, vil de ikke skade dine blåbær planter og de vil gøre et stort stykke arbejde med at skræmme væk hjorte.


relaterede artikler