Sådan Design & Byg en udendørs pejs

September 28

Sådan Design & Byg en udendørs pejs


En udendørs pejs kan være lavet af forskellige materialer, såsom mursten og sten, men for personer uden murværk erfaring at bygge en pejs ud af en enklere materiale såsom en gammel dæk fælg vil være meget lettere, og det kan være afsluttet i et kort stykke tid. Udendørs pejse er en stor funktion at have så de kan bruges hele året rundt, og de er ofte et omdrejningspunkt for casual sammenkomster. Opbygning af en pejs er en opgave, der næsten alle kan gennemføre ganske let, med lidt forberedelse.

Instruktioner

1 Vælg det ideelle sted for din udendørs pejs. Når brændende træ, er det vigtigt at bruge din pejs i et område, der er fri for træer, for at forebygge potentielle ulykker.

2 Hæld grus på stedet, hvor du vil bygge din pejs. Plasteret af grus bør være større i diameter end dækkets fælg - 2 inches vil gøre. Gruset plaster bør også være et par inches dyb, der sikrer, at ikke engang en græsstrå glider igennem. Grus er ikke-brændbart, så det gør den perfekte base for din pejs.

3 center dæk fælg på toppen af grus patch og tryk fast ned for at arbejde det ind i grus lidt, som vil hjælpe med at holde det på plads. Du kan arrangere store sten eller landskabspleje sten rundt om dæk fælg, hvis du ønsker. Klipperne er dekorative, så at tilføje dem er helt op til dig. Men de kan også hjælpe med at holde pejsen i position.

4 Anbring brænde på din nye udendørs pejs og sprøjte det med lightergas. Tænd træ med en kamp. Lad ilden til at brænde ned, før du tilføjer mere træ.


relaterede artikler