Chili plantearter Identifikation

May 28

Chili plantearter Identifikation


Medlemmer af enten Capsicum annuum eller Capsicum frutescens gå af det fælles navn "Chili Peppers." Mange af de planter og frugter ligner hinanden, og det kan være vanskeligt at skelne den ene fra den anden.

Sød peber

Sød peber inkluderer peberfrugt, piment peber og bananer peberfrugter. Banan peberfrugter er lange og kurve som en banan, og deres farve varierer fra gul til rød. Peberfrugt er større, med tre eller fire bump på bunden af ​​frugten. Pimentos ligner peberfrugt, men de har en afrundet punkt i bunden.

Jalapeno-Like Peppers

Jalapenos er glatte, ovale peberfrugter, der varierer i størrelse. Nogle er let tilspidset i slutningen. Hot peberfrugter der er formet som jalapenos omfatter serrano og ungarske voks peber.

Andre Hot Peppers

Anaheim, habanero, Vestindien og cayenne peber er formet anderledes end jalapeno, serrano og ungarske voks peber. Anaheim er stor og har en rynket udseende, mens cayenne ligner Anaheim og bananer peberfrugter. Den habanero har en form, der ligner klokke og piment peberfrugter, men det er rynket. The Caribbean peber ligner en rundere version af habanero. Farverne varierer for hver art; de kan være orange, grøn, rød, gul eller næsten sort i farven.


relaterede artikler