Sådan Paint en Badeværelse Vanity

April 25

Sådan Paint en Badeværelse Vanity


En normal badeværelse er underlagt en masse slid og ælde over tid og kan begynde at se kedelig. Almindeligt anvendte områder kan blive plettet, skåret og beskidt. Fjernelse af et badeværelse forfængelighed kan være en masse arbejde og ret dyrt. Dette kan let afhjælpes ved at male forfængelighed. At tage sig tid til at forberede området og derefter male det vil resultere i et badeværelse forfængelighed, der ser helt nye.

Instruktioner

1 Fjern alle forfængelighed døre og skuffer fra badeværelset forfængelighed. Disse vil blive malet separat. Fjern også alle de hardware såsom hængsler og skuffe trækker og sted i en pose, således at stykkerne ikke går tabt.

2 Brug sæbe, vand og en klud, rense hele området af forfængelighed, der skal males. Rengør også døre og skuffer. Sørg for, at al skidt og snavs fjernes.

3 Brug fine sandkorn sandpapir, sand hele overfladen af forfængelighed. Slibes for at fjerne enhver glans eller finish, der er på overfladen af ​​forfængelighed. Let slibning vil også give en bedre overflade til primeren til at overholde. Gentag denne proces om eventuelle døre og skuffer.

4 Brug en pensel eller lille rulle, male primer på de forfængelighed, døre og skuffer. Sørg for at få et jævnt lag på tværs af alle de områder siden primeren vil binde malingen til overfladerne. Tillad denne til helt tørt.

5 Brug en pensel eller lille rulle, male den ønskede farve af maling på de badeværelse forfængelighed, døre og skuffer. Sørg for, at alle overflader er dækket med maling og om nødvendigt anvende en anden lag maling. Tillad denne til helt tørt.

6 Påfør spray sealer til forfængelighed, døre og skuffer for at beskytte den malede overflade. Spray denne meget let at forhindre eventuelle drypper. Tillad denne tørre.

7 Sæt alle de hardware og geninstallere alle døre og skuffer til badeværelset forfængelighed.

TIPS

  • Hvis toppen af ​​forfængelighed ikke bliver malet, dække det med en malers dråbe klud.
  • Brug malerens tape til at lave en dekorativ skitse på forfængelighed døre.
  • Svamp forfængelighed døre for et marmoreret udseende.
  • For et frisk udseende, spraymaling hængslerne, dørhåndtag og skuffe trækker, når de fjernes fra forfængelighed.
  • Altid give tilstrækkelig ventilation, når du maler.
  • Bær beskyttende øje slid ved brug af spray sealer.

relaterede artikler