Sådan Grow tornpanax-slægten horridus

June 28

Tornpanax-slægten horridus er en høj, slank busk indfødte til de fugtige skove i det nordvestlige og nogle få isolerede områder omkring Lake Superior. Planten er også kendt som tornpanax eller djævelens spadserestok grund af de mange små pigge, der forårsager irritation ved berøring. Tornpanax-slægten horridus vokser mellem 3 til 9 fod høj og gør en fremragende naturlig grænse for at holde mennesker og dyr ud af dit landskab. Mens frø er vanskelige at spire og kan tage op til 2 år at spire i hjemmet haver, tornpanax er nem at dyrke ved at plante rodskud eller rødder i dit landskab.

Instruktioner

1 Find et skraverede område i dit landskab med dårlig jord dræning i dit landskab. Tornpanax vokser i mættet jorden nær vandløb eller kilder i naturen og kræver fugtige jord for at vokse i hjemmet haver.

2 Grav et stort hul 4 fødder i diameter og 2 til 3 fod dyb på plantning site.

3 Bland i kompost med den forælder jord for at forbedre tilbageholdelsen af jordfugtighed og tilvejebringe supplerende næringsstoffer for planten.

4 Tilbage fylde plantning site med blandingen kompost og forælder jord.

5 Plant tornpanax-slægten horridus skære så toppen af skæringen lige knap eksponeret over jordoverfladen af plantning site.

6 Vand opskæring regelmæssigt for at bevare jordens fugtighed.

TIPS

  • Brug altid handsker ved håndtering tornpanax-slægten horridus stiklinger at forhindre smertefulde stikker fra udløberne af planten.

relaterede artikler