Sådan genkender Leaves fra Leaf Mønstre

April 2

Sådan genkender Leaves fra Leaf Mønstre


Blade kommer i alle størrelser og former. Hvis du ved, hvordan du kan genkende fælles mønstre blandt blade, vil det hjælpe dig med at identificere træerne, de kom fra. Ofte blade fra den samme familie af træer har lignende karakteristika. Lær de almindelige typer i dit område, og snart vil du genkende mange blade uden at slå det op. Når du finder et blad, du ikke kender, skal du dreje til en betroet træ identifikation hjemmeside eller bog.

Instruktioner

1 Kig på bladene og notere, om de vokser på enten overfor hinanden eller skiftevis på begge sider af stilken. Skiftende blade ikke line op, mens blade, der vokser overfor hinanden linje op langs bunden, hvor de opretter forbindelse til stilken.

2 Undersøg formen af bladet for at afgøre, om det er en simpel form, eller hvis den har flere foldere forgrening på egen hånd. En mere ental form er kendt som en simpel blad mens flere foldere danner det ene blad udgør en forbindelse blad.

3 Tag et billede af bladet eller gnidning, hvis du ikke kan tage bladet med dig. Skriv ned dine observationer til reference. Du skal være i stand til at se omridset og formen af ​​bladet i billedet eller gnide til sammenligning med fotografier, du finder online eller i en bog.

4 Undersøg formen af kanterne. Skriv ned, om de er buede eller skarpe, og hvor mange point, eller kurver, der er. Bladet kan have points rundt omkring det eller glatte sider, der ender i et enkelt punkt. For eksempel, et blad fra en hæk ahorn indeholder fem hovedpunkter med let afrundede spidser. Andre ahorn træer også følge dette mønster, og typisk har de samme fem punkter med let afrundede spidser. I modsætning hertil en blomstrende kornel blad har glatte sider, kurve op at ende i et enkelt punkt på toppen. Alle blade i kornel familien følge denne samme grundform mønster.

5 Find en hjemmeside eller bog at identificere bladene efter at skrive ned info og tager bladet eller få et fotografi eller en gnidning. Websites såsom Oplin.org og bøger som "Tree Identifikation Guide" af George W. Symonds vil lede dig gennem processen med at identificere dit træ baseret på dens blad mønster.

TIPS

  • Lignende blade kommer ofte fra den samme familie af træer. Hold en dagbog af bladene du finde sammen med deres navn, og når du finder en lignende blad søge at familie af træer først at identificere den.

relaterede artikler