Sådan fjernes og rutil et badeværelse om et budget

September 26

Sådan fjernes og rutil et badeværelse om et budget


Når du skal fjerne gamle fliser fra dit badeværelse gulv og installere nye fliser på et budget, der tager sig i at fjerne de gamle fliser kan hjælpe med at holde omkostningerne under kontrol. I stedet for at smadre de gamle fliser til at fjerne dem, fjern forsigtigt hver flise ved at bryde fra hinanden fuger mellem fliserne. Denne metode til at sikre underlaget under de gamle fliser ikke er beskadiget i processen, så du sparer på bekostning af at installere en ny substrat.

Instruktioner

1 Anbring kanten af en spartel på fuger mellem fliserne på dit badeværelse gulv. Strike i håndtaget på spartel med en hammer til at bryde ud injektionsmørtel indtil du kan fjerne fliserne.

2 Hæld en pose thinset mørtel i en spand og derefter tilsæt den mængde vand, som rettes på posen anvisninger. Rør mørtel mix og vand med en boremaskine med en pagaj vedhæftet fil, indtil mørtlen har samme sammenhæng i hele.

3 Coat gulvet med den nye mørtel, sprede mørtel jævnt over gulvet med en murske, indtil den er glat. Spred fliseklæb på riflede side af murske, og derefter køre den riflede side af murske over mørtel til at skabe furer i en enkelt retning i morteren.

4 Drop den nye flise på mørtel, placere plast afstandsstykker mellem fliserne for at holde afstanden selv. Mål eventuelle forhindringer såsom vægge eller badekarret og skære fliserne til at passe ved hjælp af en flise sav. Fjern plastik afstandsstykker, placere en bord over hver flise og trykke på det med en gummihammer til sæde fliser i mørtel.

5 Tryk fuger i mellemrummene mellem fliserne med en gummi float. Hold float gummi i en vinkel og køre det hen over fliserne til at skrabe væk enhver injektionsmørtel, der sidder over toppen af ​​fliserne. Fugt en svamp i en spand vand og derefter vride svampen ud. Gnid ned fliserne med svampen, fjerne enhver injektionsmørtel film.


relaterede artikler