Oplysninger om Wisteria Buske

December 29

Oplysninger om Wisteria Buske


Wisteria er en smuk vin med lilla eller blålig-hvide blomster, der gartnere tider anser for at være et skadedyr på grund af sin invasive voksende vaner. Det kan vokse i næsten enhver kvalitet af jord, fra tørre, dårlig kvalitet områder til frugtbare, fugtige pletter. Mens blåregn naturligt vokse som slyngende, klatring vinstokke, kan patientens gartnere beskære og træne dem til at blive buske eller endda små træer. Der er mindst 10 typer af blåregn vinstokke, men alle af dem kan trænes i buske på samme måde.

Typer af Wisteria

De forskellige typer af blåregn planter kan differentieres af størrelsen af ​​deres blomster og antallet af foldere. For eksempel den japanske blåregn har en stor flor i området fra 8 til 20 inches, med 13 til 19 foldere, mens den kinesiske blåregn s flor har en meget mindre området fra 6 til 8 inches med kun 9 til 13 foldere. I det sydøstlige USA, de amerikanske og Kentucky racer er meget populære. Begge har hårløse frø bælg, men de amerikanske blåregn blomstrer er mindre end 4,5 inches med 9 til 15 foldere, mens Kentucky blåregn har blomstrer fra 6 til 12 inches med 9 til 15 foldere.

Egenskaber

Den blåregn blomster vises i lange strømme af kronblade, der varierer i længde, kendt som racemes. Kronbladene kan være blå, lilla-blå, pink eller hvid og normalt vises engang mellem april og juni. Når bestøves, blomsterne udvikler frø bælg. Vinstokkene klatre ved flettede deres stilke uret eller mod uret omkring en nærliggende støtte; med henblik på at vende vinstokkene i en busk, skal gartnere være særlig opmærksom på den ønskede højde og omhyggeligt beskære dem tilbage.

General Care

Wisterias foretrækker fuld lys eller delvis skygge og kræver konstant vanding i løbet af vækstsæsonen. Efter blomstring, mange gartnere placere potten i en bakke med vand, men lad ikke vandet stagnere. Før og under blomstring wisterias kræver også store mængder vand for at trives. De kræver også mere gødning end de fleste planter, men gartnere skal befrugte kraftigt kun før blomstring i foråret og efter, i sensommeren og efteråret. I løbet af det tidlige forår eller i efteråret, bør yngre eksemplarer repotted hvert år mens ældre buske skal repotted hver et eller to år.

beskæring Teknikker

For at omdanne en blåregn vin i en busk, skal gartnere beskære blåregn hele året. Om vinteren, skal vin skæres tilbage til en ønsket højde; dette vil være den maksimale højde af busken. Alle undtagen et par knopper beskæres tilbage. I løbet af foråret, disse knopper vil blomst, og i de følgende måneder, gartnere vil trimme den ny vækst til at opretholde form og størrelse. Den næste vinter, gentages processen. Hvert år, vil den side buske indeholder omkring tre nye knopper, og blåregn vil vokse sig større og større.

Passiver

Wisteria frø og frø bælg er giftige ved indtagelse. Desuden, hvis transplanteret, kan det tage 5 til 10 år for en busk eller vin til blomst ordentligt. Wisterias skal løbende beskæres tilbage på grund af deres kraftige vækst, som ofte kan gøre dem til meget prangende ukrudt i stedet dejlige prydplanter. De kan også blive let sammenfiltrede og vejer ned grene med vægten af ​​deres blomster. I løbet af vinteren, kan wisterias også være meget uinteressant, da deres filialer er nøgne.


relaterede artikler