Hvordan man behandler Fruit Tree Sygdomme

July 21

Hvordan man behandler Fruit Tree Sygdomme


En række sygdomme kan plage frugttræer, herunder svampe, bakterielle problemer, og virussygdomme. I nogle tilfælde, en sygdom skader plante blade, men frugttræer sygdomme dræber træerne i ekstreme tilfælde. Behandling for frugttræer sygdomme varierer afhængigt af sygdommen og træet, men mange af dem er i det mindste noget kan behandles med et par leverancer og enkle trin.

Instruktioner

Hvordan man behandler Fruit Tree Sygdomme

1 Undersøg træ for sygdomssymptomer. Finde ud af, hvilken type sygdom frugten træet har, fordi forskellige sygdomme kræver forskellige behandlinger. A West Virginia University indeks over frugttræer sygdomme forklarer, at store sorte pletter på frugt, små sorte eller brune pletter på frugt, meldug på træ blade, og sorte eller brune pletter på træet blade er alle symptomer på en svamp problem. Ifølge Oklahoma State University, krøllede blade også angive en svamp problem. Vorte-lignende vækster på rødder eller stammen basen indikere en bakteriel problem, som gør grønne og hvide pletter, der bliver lilla og sort i tide. Unormalt tyk bark med en svampet konsistens, indrykkede undergrunden træ og curling blade indikerer en viral problem.

2 Skær blade og frugt, der er alvorligt beskadiget fra svampe. Svampesporer spredes nemt, så fjerne inficerede dele af træet hjælper med at kontrollere en infektion. Oklahoma State University tilråder, at gartnere fjerne inficerede afpuds fra jorden og råde over dem, ellers de svampesporer kan spredes fra de døde afpudsning tilbage på levende træ.

3 Behandl svampe med en kommerciel fungicid spray, en bagepulver løsning, eller havebrug olie. Grundigt dækker alle inficerede områder af træet med fungicid. Alternativt foreslår National Gardening Association behandle meldug med en opløsning af bagepulver og vand. National Gardening Association anbefaler også gartneri olie til behandling svampe, selv om det kan være vanskeligt at gnide olien på alle bladene af en stor frugt træ. Derfor gartneri olie er bedst til meget små svampe-udbrud eller svamp på små træer.

4 behandle bakterielle infektioner med enten kobber fungicid eller ved at fjerne alle inficerede træer. Bakteriel stedet, som er den svamp, der forårsager hvide og grønne pletter på frugt, der med tiden bliver lilla og sort er den lettere type frugttræer bakterier til behandling. Ifølge Oklahoma State University, vil en kobberbaseret fungicid sædvanligvis dræbe denne type infektion. Krongalle, der er den type af bakteriel infektion, der forårsager vortelignende vækster på frugttræer er vanskeligt at dræbe. Gartnere normalt fjerne inficerede planter, og ikke plante igen i samme område.

5 forebygge og behandle vira ved at påføre et lag af gartneri olie til træ blade. Ifølge National Gardening Association, gartneri olie dræber bladlus og andre fejl, der indeholder smittefarlige virus. Horticultural olie vil ikke nødvendigvis dræbe træet vira, men det vil stoppe dem i at sprede sig. For helt at slippe af træ virus, fjerne inficerede træer, erstatte dem med træer fra en børnehave, der er certificeret som virusfri og regelmæssigt behandle dem med gartneri olie.

TIPS

  • Regn vil forårsage fungicider og gartnerier olier til at vaske væk. Genanvende dem efter kraftig regn for at holde dem fungerer.