Sådan Paint Møbler Med en vintage look

March 31

Giv dine møbler et vintage maling job, hvis du ønsker at bringe gammeldags stil ind i dit værelse. Meget billigere end at købe antikke møbler, male en faux-vintage look giver det udseende af antikke stykker - og du behøver ikke avancerede kunstneriske maleri færdigheder til at fuldføre opgaven. Enhver form for træmøbler, såsom et bord, stol, kommode eller garderobe, kan gøres over med en vintage stil.

Instruktioner

1 Fjern puder og hardware, såsom håndtag, knopper eller hængsler. Indstil møbel i et godt ventileret område, på et stykke stof.

2 Sand møbler overflader med en hånd slibemaskine og fin sandpapir korn. Støvsug væk støvet, og tør møbler med en fugtig klud for at fjerne alle resterende støv og snavs.

3 Mal møbler med en base coat af en satineret latex maling. Denne første lag vil være i underulden ikke den dominerende farve.

4 Tør tilfældige områder af møbler med en fugtig klud til at fjerne små områder af maling og afslører træet nedenunder. Gør dette med det samme, mens malingen stadig er våd. Tør små pletter af maling off hjørner, ben eller ethvert sted, der ville være mere naturligt slidt af brug. Til en stol, ville armene slides hurtigere; til et skrivebord, ville skriveoverfladen være mere slidt. Lad resten af ​​malingen tørrer ifølge producentens anbefalinger.

5 børste på en knitren maling medium i et tykt lag over hele stykket. Gør alle de penselstrøg i samme retning. Vent mængden af ​​tid i henhold til producentens anvisninger før tilsætning af øverste lag maling.

6 Børste top coat af latex maling i den dominerende farve på stykket. Når maleriet løbet sprutte medium, gøre penselstrøg går i samme retning, og kun børste over det med ét slag. Går frem og tilbage, eller forsøger at børste over en forrige lag, vil resultere i en rodet job.

7 Lad top coat tør. Som det tørrer, vil malingen revne og du vil se underuld i accent farve gennem rummene.

8 Sand stykke med en medium sandpapir korn i et par steder for en slidt udseende. Tør støv med en fugtig klud.

9 Bland 1 del rå umbra med 5 dele glasur. Hæld en lille pyt af farvet glasur i en bakke og ising på den med en fugtig klud, så gnid det på møblerne fast i cirkulære bevægelser for at gøre en meget tynd, ujævn lag. Tonet glasur giver det et lidt misfarvet udseende, som om let gulnet med alderen.

TIPS

  • Brug ufærdige træ møbler, eller refinished loppemarked og sparsommelighed-shop fund. Kig efter solide gamle træstykker.
  • Øv på en gammel bord. Eksperimentere med forskellige farvekombinationer, eller prøve at øge eller mindske mængden af ​​maling i glasuren, indtil du kan lide udseendet.
  • Spring primeren. Forlader stykke primede giver dig mulighed for at eksponere træet, når man gnider malingen off og gøre vintage maling job ser mere autentisk.
  • Brug altid en støvmaske ved slibning at beskytte dig mod at indånde støv og snavs i luften, som kan være skadeligt for dine lunger eller opildne allergi.