Sådan Organiser Badeværelse Skabe

July 9

At rodet badeværelse med håndklæder hængte om, shampoo utæt i karbad og sæbe opløsning på tælleren! Det er ikke, hvordan resten af ​​huset ser, men af ​​en eller anden grund, badeværelset er noget rod. Der er enkle måder at organisere badeværelset. Følg disse råd, og det vil være langt nemmere, end du nogensinde drømt.

Instruktioner

Sådan Organiser Badeværelse Skabe

1 Spar plads, noget alvorligt mangler i de fleste badeværelser. Smid produkter, der ikke er nødvendige. Kombiner halvtomme flasker af produkter i én. Mager håndklæder og vaske tøj skal også gå. Slippe af med alle de rod, der hjemsøger dig og dit badeværelse.

2 Placer sjældent brugt elementer på de højeste hylder eller flytte til et andet lagerområde i dit hjem. Hold de ting, du bruger mest på de nederste hylder er nemmere at bruge. Medicin, rengøringsmidler og andre elementer, der kan være farlige for børn og kæledyr bør sættes uden for rækkevidde. Fortrinsvis bør de være i et aflåst skab utilgængeligt for små poter, menneske og ikke-menneske.

3 Group sammen elementer, der er ens eller anvendes sammen, såsom shampoo og balsam, tandpasta og mundskyl, og pincet og fingernegl neglesaks, samt alle andre personlig pleje produkter. Brug små beholdere opbevaring at holde disse elementer sammen. Opbevar disse beholdere på hylder eller i skuffer. Brug små beholdere og kurve til at holde de "diverse" elementer sammen og ikke løst spredt på hylder og skuffer.

4 Håndklæder og vaskeklude skal foldes og placeres på en ordentlig måde på shelves.Arrange dem efter størrelse, farve eller funktion, som nogensinde måde fungerer bedst for dit hjem. Hvis du har et matchende sæt, holde dem sammen. Opbevar dagligdags håndklæder i et område og gæst håndklæder i en anden. Det er hvis bedst, hvis disse gæst håndklæder kan opbevares i gæsteværelset. Dette vil spare dig endnu mere plads.

5 Overfør indholdet af større flasker til små rejse-mellemstore containere, hvis du er korte på plads. Opbevar store flasker i et andet område af huset, hvis det er muligt. De rejse mellemstore flasker kan opbevares på hylderne i brusebad eller i skuffer, hvor de er skjult af syne.

6 Label alt. Hylder, containere, kurve og flasker skal mærkes, så alle kan se, hvilke varer der er på et bestemt sted. Hvis du bemærker tingene ikke er, hvor de skal være, handle hurtigt for at få dem tilbage, hvor de hører hjemme.


relaterede artikler