Sådan Paint Roller Shades

March 10

En sjov måde at gøre dine vinduer ser godt er at male dine rullelejer nuancer. Du behøver ikke at være en kunstner til at fuldføre denne let hjem projekt. Her er vejledning i at male rullelejer nuancer.

Instruktioner

Køb et vindue Shade

1 Køb et vindue skygge til at passe dit vindue. Mål både længden og bredden af ​​dit vindue og tage disse målinger til hardware eller hjem indretning butik, når du går til at købe dit vindue nuancer. Få den bedste kvalitet skygge du har råd til i hvidt.

2 Rul dit vindue skygge på et langt bord eller på gulvet. Du ønsker måske at bruge en gammel dør og så heste til at skabe en ekstra lang tabel for dit vindue skygge.

3 Beslut dig for en design til din malet rulle skygge. En nem design til at begynde med, er en himmel design. En favorit himmel design skygge er en, der går fra dag til nat

4 Paint baggrund af skyggen. Begynd at male i toppen af ​​skyggen med en midnatsblå farve. Som du fremskridt ned skyggen, begynde at tilføje hvid. Ved den tid, du kommer til bunden af ​​skyggen, bør du have meget lidt blå på børsten, som skal resultere i en lyseblå farve. Lad baggrunden for at tørre, før du fortsætter.

5 Tilføj dine vigtigste konstruktive elementer, herunder en gul sol i bunden af skyggen i et hjørne. Gør dette bare ved at male en lys gul cirkel. Tilføj en halvmåne formet måne øverst skyggen, som du kan male frihånd eller bruge en stencil.

6 Tilføj dine sidste hånd. Brug et hav svamp til at skabe skyer i bunden af ​​skyggen på den lyseblå baggrund. Du vil gerne delvis dækning solen. Brug hvid til at gøre skyerne, og derefter ising lidt af grå maling på den nederste halvdel af skyerne for at tilføje dimension. Stencil eller stempel i stjerner at fuldføre toppen af ​​skyggen.

7 Hæng din skygge. Tilføj din dekorative skygge træk i bunden af ​​din skygge og hænge det med den hardware, der følger med skyggen. Hvis du bruger dette design, vil du opdage, at når det er oppe i løbet af dagen, vil du se den dag himlen. Natten når skyggen er nede, vil du se nattehimlen. Selvfølgelig behøver du ikke at bruge dette design. Bare se på et vægmaleri og stencil ideer, indtil du finder et mønster du kan lide for din malede rulle skygge.


relaterede artikler