Kan Heat Fjern Vinyl Floor Tile?

March 8

Vinyl fliser er notorisk vanskelige at fjerne fra gulvet. I modsætning til andre typer af lim, den slags, der bruges sammen med vinyl fliser faktisk bliver stærkere jo længere, at det er nede, hvilket gør gamle fliser sværere at trække op end nyere. Der er mange anbefalede teknikker til fjernelse af vinyl fliser. Alle indebærer skrabning og en stor indsats, men varme kan ofte bidrage til at gøre arbejdet lettere.

Fjernelse Vinyl Floor Fliser

Limen, der holder vinyl fliser til underlaget aldrig tørrer ud. Det er meningen at bo temmelig bløde og fleksible, fordi fliserne selv er temmelig bløde og fleksible. Dette betyder, at klæbemidlet forbliver klæbrigt og kan holde pladerne på plads i en ekstremt lang mængder af tid. For at få en vinyl flise fra gulvet, skal du skrabe limen fra gulvet så godt. Afhængigt af hvilken type klæbemiddel er det og hvor længe den har været nede, selv de hårdeste gulv skrabere kan ikke trække det op så let.

Blødgøring den selvklæbende

Mens vinyl fliseklæb ikke tørrer ud, kan det hærde og stramme op over tid. Det er det, der gør det så svært at skrabe op. Varme kan anvendes til at blødgøre klæbemidlet, hvilket gør det lettere at fjerne fra gulvet. Varme kan faktisk anvendes på to forskellige stadier af vinyl gulv flise fjernelse. Første, kan der tilføres varme til selve flise. Dette vil trænge igennem til den klæbende og blødgøre det. Når flisen selv er op, kan der tilføres varme til resterende klæbemiddel på substratet, så den kan skrabes op lettere.

Sådan ansøger Heat

Der er et par metoder til at anvende varme til vinyl fliser til at hjælpe dem med at komme op nemmere. En varmepistol rettet mod selve fliser, og derefter ved klæbemidlet, er den mest almindelige og effektiv metode til tilførsel af varme. Men en hårtørrer indstillet på "høj" kan også være effektive. En tøj jern indstillet på "høj" kan også anvendes til at hjælpe med at fjerne vinyl fliser. Placer en fugtig vaskeklud på toppen af ​​flisen og sæt jern på vaskeklud. Rør aldrig strygejernet, varmepistol eller hårtørrer direkte til selve klæbemiddel; holde dem 2 til 3 inches over klæbemidlet på alle tidspunkter.

Når Heat Fails

Mens varmen kan være en meget effektiv måde at hjælpe med at fjerne vinyl fliser, virker det ikke på sin egen, og det kan arbejde ikke hver gang. En skarp, langskaftet GULVSKRABER skal anvendes sammen med varmen at få den blødgjorte klæbemiddel og flise op fra gulvet.

Til ekstremt gamle vinyl fliser, undertiden varme er ikke nok til at blødgøre klæbemidlet. I disse tilfælde skal et opløsningsmiddel anvendes til opløsning og begynder at nedbryde klæbemidlet, således at det kan skrabes op.


relaterede artikler