Plant Food for Blomstrende Blooms

April 22

Plant Food for Blomstrende Blooms


Vegetabilske fødevarer er vigtige for dyrkning blomster med succes, især når blomsterne dyrkes indendørs. Blomstrende planter drage fordel af de næringsstoffer, der forekommer i vegetabilske fødevarer gødning. Fodring planter er en måde at hjælpe med at holde dem sunde.

Plant Food

Plant Maden leveres i en bred vifte af stilarter og indeholder forskellige næringsstoffer baseret på type anlæg det er beregnet til foder. Tropiske planter og tempererede planter kræver forskellige mængder af essentielle næringsstoffer som kvælstof for at vokse ordentligt, og ved hjælp af den rigtige slags vegetabilske fødevarer holder planterne sunde.

Fordele

Plant kosttilskud jord med næringsstoffer, den måtte mangle ellers, og det er med til at fremme blomstrende planter til at producere blomster. Anvendelse plante mad i foråret giver blomstrende planter energi og giver dem mulighed for at fortsætte med at vokse. Sunde planter er også mindre tilbøjelige til at bukke under for skadedyr og sygdomsproblemer.

Overvejelser

Anvendelse for meget plante mad eller gødning kan føre til en ophobning af skadelige kemikalier på blomsten, der kan brænde eller tørre ud blade og skader blomster. Gælder kun den anbefalede mængde gødning for at undgå at skade blomsterne.


relaterede artikler