Hvordan man finder en god Blødgøringsanlæg

December 24

Hvordan man finder en god Blødgøringsanlæg


Hårdt vand skaber en række problemer, herunder vand, der ikke vil skumme, høje niveauer af sæbeskum, tilstoppede apparater og ru tøj. Vand blødgørere arbejde for at eliminere disse problemer ved at tvinge vandet gennem en ionbytterharpiks, der erstatter calcium, magnesium, mangan og jern med blødt vand kemikalier som natrium og kalium. Når de negative ioner i ionbytteren blive mættet, blødgøringsanlægget genoplader så den kan bruges igen. Ved at købe den rigtige vand blødgøring enheden, vil du reducere spildevand, hjælpe tøj holder længere, og forlænge levetiden af ​​dine apparater.

Instruktioner

1 Test dit vand. Lavprisselskaber vand hårdhed testkit er tilgængelige online og via en række forhandlere. Find ud af vandet hårdhed (målt i kerner per gallon), så du kan beregne, hvad størrelse afkalker du har brug for.

Hvis du ikke kan få dine hænder på en vandets hårdhedsgrad testkit, se kortet på apswater.com for et skøn over vandets hårdhed i dit område. Husk, at vandets hårdhed varierer fra år til år, afhængig af, blandt andre faktorer, mængden af ​​nedbør.

2 Multiplicer antallet af mennesker, der regelmæssigt bor i dit hus med 80 til at bestemme omtrent hvor meget vand du bruger pr dag. (Den gennemsnitlige amerikanske bruger 80 liter vand hver dag.) Derefter ganger dette tal med din vandhårdhed i korn per gallon.

For eksempel, hvis den gennemsnitlige person bruger 80 liter vand om dagen, ville en familie på fem bruge ca. 400 gallon hver dag. Hvis denne familie boede i et område, hvor vandets hårdhedsgrad var 11 kerner per gallon, ville de bruge 4.400 kerner per dag.

3 Shop for en afkalker med kapacitet, du har brug for. Vand skyllemiddel kapacitet måles efter, hvor mange kerner per gallon det kan filtrere, før det skal genoplades. Hvis familien brugt i eksempel købt en 32.000 grain afkalker, ville de nødt til at genoplade det hver syv til otte dage. Vand blødgørere varierer i størrelse fra 15.000 til 110.000 kerner.

4 Køb en afkalker med praktiske genopladning funktioner. De fleste af vand blødgørere genoplades enten i henhold til en timer eller efter en vandmåler. Timede vand blødgørere genoplade samme tid hver uge, mens vand blødgørere forbundet til en meter infiltration baseret på antallet af gallon, der er blevet blødgjort.

5 Spørg detailhandleren spørgsmål om at have din afkalker serviceres. Find ud af om producentens garanti og enhver installation og fremtidig service, der er inkluderet med dit køb. Vælg en maskine, der er let at rengøre.


relaterede artikler