Sådan fjernes den ismaskine fra en Maytag

April 7

Mange Maytag køleskabe kommer med indbyggede icemakers i fryseren. Disse icemakers er forbundet til ledningsnettet for køleskabet, hvilket giver den elektriske strøm er nødvendig for at køre ismaskine og vandforsyningen til køleskabet. Fjernelse af ismaskine fra en Maytag køleskab er et projekt, at selv en novice DIYer kan håndtere.

Instruktioner

1 Sluk for strømmen til Maytag køleskabet ved at koble det. Hvis du ikke kan se stikket, skal du muligvis flytte Maytag væk fra væggen for at komme på stikket bag.

2 Åbn fryseren. Sluk for ismaskinen ved at løfte stangen på siden mod toppen af ​​fryseren. Fjern isspand fra undersiden af ​​Maytag ismaskine.

3 Fjern frontpanel ismaskine. Du kan lirke ud panelet med kanten af ​​en flad skruetrækker eller, afhængigt af modellen, kan det være nødvendigt at fjerne en af ​​de skruer, der holder den på plads.

4 Løsn skruerne i ismaskine til indersiden af fryseren. Løft ismaskine krop op og ud af skruerne. Sænk ismaskine organ til gulvet i fryseren.

5 Træk stikket forbinder ismaskine til bagsiden af fryseren.

6 Se efter vandforsyning rør, der løber ud af bagsiden af fryseren til ismaskine. Træk dette rør ud af bagsiden af ​​Maytag ismaskine.

7 Træk ismaskine ud af fryseren.

TIPS

  • Instruktioner kan variere mellem forskellige modeller. Følg specifikke anvisninger til fjernelse af ismaskine fra netop din Maytag model.

relaterede artikler