Ideer til Making Drawer Dividers

July 25Skuffe dividers er en praktisk måde at bekæmpe rod iboende i små opbevaringsrum. I soveværelset, små skillevægge holde individuelle par sokker eller sæt af lingeri tømre. Skuffe dividers i køkken skuffer forhindrer gafler og skeer fra sammenblanding eller holde junk skuffe marginalt pæn. Disse alsidige organisatoriske værktøjer kan være designet til en skuffe i hjemmet med enkle forsyninger.

Materialer

Drawer dividers kan fremstilles med en række forskellige materialer med varierende niveauer af holdbarhed, fleksibilitet og pris. Pap er en meget overkommelig divider materiale. Skær pap strimler fra poster bestemt til skraldespanden, såsom gamle kasser. For små skuffer kan du endda bruge den opbakning pap fra en blok papir. Ulempen af ​​pap er, at det ikke er meget robust og kan have behov for at blive erstattet periodisk. Krydsfiner er en mere holdbar løsning. Strimler omkring 1/4-inch tyk bør være tilstrækkeligt for de fleste skuffer. Tilføjelse gaffatape eller som emballage tape til leddene af pap og træ lim til krydsfiner vil øge holdbarheden. Men disse klæbestoffer gør omarrangere stykker umuligt, hvis du beslutter at reorganisere.

Konstruktion

Hjemmelavet skuffe dividers kan oprettes ved hjælp af en enkel konstruktion metode. Skær dividers til længden eller bredden af ​​skuffen, afhængigt af hvilken retning du vil have dem til at gå i. Trim dividers 1/2 tommer kortere end skuffen. Når du har forberedt de dividers, klippe et hak i hvert sted, hvor dividers vil overskride. Cut hak i toppen af ​​horisontale skillevægge og i bunden af ​​lodrette dem. Hvert indsnit bør være halvt så dybe som deleren. Når stykkerne er linet op og passer sammen, vil disse indhak holde alt på plads.

Design

En serie af identisk størrelse firkanter er den enkleste design til skuffe dividers, men denne løsning kan ikke arbejde for alle elementer. Skabe nogle dividers, der er kortere end længden af ​​skuffen til at afskære en enkelt kasse eller to i stedet for hele rækken, som vil efterlade store dele på den ene side af skuffen for store emner såsom tøj, med mindre sektioner på den modsatte side, ideel til bælter, smykker eller strømper. Sektioner behøver ikke at være arrangeret i perfekte kvadrater og rektangler enten. Skift dine dividers til at sidde ved diagonale vinkler for en attraktiv diamant-mønster i stedet.

dekorative detaljer

Det indre af dine skuffer kan ikke være på en permanent udstilling, men et strejf af farve kan tilføje en forfriskende touch til en ellers kedelig lagerplads. På bunden af ​​skuffer vil opnå dekorative kulisse for indholdet af skuffen. Nogle skuffe papirer er designet til at give en lokkende duft så godt. At klæde op dividers selv, dække pap med indpakningen eller scrapbog papir og sikkert med gummi cement. Krydsfiner stykker kan males eller tapetseres, før de er sat sammen.


relaterede artikler