Log Hjem Kalfatringsværktøjer Tips

January 29

Log Hjem Kalfatringsværktøjer Tips


Hvis du er den stolte ejer af en log hjem, har du måske hørt om caulking eller chinking dit hjem. Mens chinking er generelt for huller i log sømme, der er større end tre fjerdedele af en tomme, kan du trygt caulk dit hjem ved hjælp af caulking materialer fra din hardware butik, hvis dine huller er mindre end det. Især nyttigt for fremstillede eller formalede log hjem, tætning er en god måde at reducere energiomkostningerne og forbedre æstetik af hjemmet.

Hvorfor Caulk?

Hvis du har hørt om caulking dit log hjem, kan du spekulerer hvorfor det er vigtigt. Hvis du har selv små huller i din log hjem, kan du være at miste energi som køling og opvarmning. Selv om de måske ikke synes meget stor, kan du se forskellen caulking gør på dine energiregninger. Tætning er fleksibel, hvilket giver din bjælkehuse masser af plads til at udvide sig og trække med skiftende temperatur, med mindre revner og kontrol. Det giver også dit hjem en meget pænere udseende. Selv hvis dit hjem var hånd-hugget og logfilerne passer ordentligt sammen, kan en pæn anvendelse af caulk gøre hele forskellen i vise de linjer og tekstur af dem hjem.

Valg Caulk

Når du er klar til at caulk dit hjem, hovedet til hardware butik og vælge den caulk du ønsker. Tætning kommer i forskellige stilarter og farver. Du kan have dine caulking perler til at skille sig ud på dine logfiler, for en mere gammeldags udseende. I dette tilfælde, se efter en hvid caulk eller endda en mørkere farve, der kontrasterer dine logfiler. Hvis du vil have din kalfatring til at blande i, vælge en farve, der nøje matcher plet på dit hjem. Selv om det ikke er et perfekt match, kan du plette det med nogen sidesten plet fra logfilerne for at sikre det passer bedre .Look til fleksibel tætning, så den kan bevæge sig som logfilerne ændres uden revner. Dette vil spare dig tid fra ansøge senere.

Ansøgning Tips

Når du er klar til at anvende din caulk, vurdere størrelsen af ​​hullerne mellem loggen. Hvis nogle af dem er større end din perle af caulk, er det en god ide at proppe revner med Backer stang. Backer stang er en skum strimmel, der vil udfylde hullerne og isolere så kalfatring ikke behøver at fylde hele hullet. Det er en god løsning til ujævne, hånd-hugget logfiler. Påfør caulk med en fugepistol, og derefter bruge et materiale til at løbe langs og glatte kalfatring samtidig med at skubbe det i revner. En lille spatel fungerer godt, eller et stykke køkkenrulle eller klud dyppet i vand og holdes fugtig. Tillad tætningsstrimler tørre i 24 timer før farvning. Din investering i tid og penge, mens caulking hjemmet vil komme tilbage til dig tifold i dine energibesparelser og æstetik.


relaterede artikler