Hvor stor Do Bell Pepper Planter Get?

April 30

Hvor stor Do Bell Pepper Planter Get?


Omtalen af ​​peberfrugt fremkalder typisk billeder af buttede grøn peber, der anvendes til stopning eller krydderier italienske retter, men når modne disse bud frugter variere i farve fra nuancer af rød, gul og orange til dyb chokolade. Hvor stor planten vokser afhænger til dels af vækstbetingelserne og i en del af sort vokset.

Højde

Peberfrugt planter varierer i højde fra 18 inches til 36 inches, afhængigt af sorten. Tjek den forventede højde ved udløb om identifikation plante etiket eller frø pakke til at bestemme hvor høj din peber vil vokse under ideelle betingelser.

Sprede

Mange sorter af peberfrugt spredes til en bredde på 12 til 18 inches inches, men mange nogle sorter kan sprede sig til 24 inches. Bredden af ​​en peber plante afhænger af sorten og vækstbetingelser.

Jord Forberedelse

Forbered havejord ved tilling til en dybde på 8 til 12 inches. Fjern sten, rødder og andet affald fra jorden. Spred en 2 til 3-tommer lag kompost eller gødning over jorden og arbejde det ind med håndværktøj eller haven rorpinden. Organisk materiale øger luftning, fremmer god dræning og tilfører næringsstoffer. Indstil pH til 6,0 til 6,8.

Plantning

Stiklingerne udplantes til haven, når dagtimerne temperaturer fortsat 70 til 80 grader Fahrenheit, og nattemperaturer forblive over 50 til 55 grader. Peberfrugt er varme-sæson grøntsager og lider når de udsættes for nattetid kulde. Eksponering resulterer i chok til planten eller kan hæmme væksten i op til en måned.

Nurtients

Giv dine peberfrugt med rette næringsstoffer for at tilskynde dem til at nå deres forventede størrelse ved udløb. Brug starteren gødning, når plantning, og side kjole med 5-10-10 eller 10-10-10 gødning, når planterne sat det første parti af peber.

Vand

Peberfrugt kræver jævnt fugtig jord for en sund vækst. Vand dem dybt at mætte jorden til roden niveau, når jorden føles tør at røre 1 tomme under overfladen af ​​jorden.

Udsættelse

Peberfrugt kræver seks til otte timers direkte sollys om dagen for en sund vækst. Vælg en plantning område, der giver tilstrækkelig direkte sollys til dine peberfrugt.


relaterede artikler