Mit Toscana Brass Varmt vand køkkenarmatur fungerer ikke

May 8

Mit Toscana Brass Varmt vand køkkenarmatur fungerer ikke


Det er frustrerende at installere en Tuscany messing varmt vand køkkenarmatur kun for det til at mislykkes. Mens vandhane kan være defekt, er det også muligt vandventilen er ikke tændt eller et skridt var et uheld savnet under installationen. Før du skille vandhanen til at returnere det, udføre en indledende inspektion af vandhanen for at se, om du kan finde problemet og løse det.

Vand Valve slukket

Under køkkenvasken bør være to vandventiler: en for koldt vand og en anden for varmt vand. Begge ventiler være åbne for vandhanen at dispensere koldt og varmt vand. Da det varme vand ikke fungerer med Toscana messing vandhane, kontrollere, at varmt vand ventil - normalt mærket med et "H" eller har en rød håndtag vedhæftet - er åben. Drej ventilen med uret for at åbne den, hvis det er nødvendigt.

Vandvarmer Fra eller Varme Vand

Intet vand stikkontakt, herunder Toscana messing køkkenarmatur, kan levere varmt vand, hvis den elektriske vandvarmer ikke er på eller løb tør for varmt vand. Gå til kredsløbet boksen i dit hjem og bekræfter, at afbryder til varmtvandsbeholderen er i "On" position. Nulstil breaker, hvis nødvendigt.
Hvis en masse varmt vand for nylig blev anvendt, kunne vandet kommer fra Toscana messing hane føler lunkent eller stuetemperatur først. Sluk for vandhanen og vent 15 til 30 minutter, så din vandvarmer kan varme mere vand, og tænd derefter vandhanen. Hvis det ikke løser problemet, skal du kontakte en blikkenslager til at inspicere varmtvandsbeholderen for at sikre, det er ikke korrekt.

Blokeret Pressure Balance Valve

Trykket balance ventil er en spole-og-muffe komponent, der blander koldt og varmt vand, der strømmer fra en varmtvandshane så vandtemperaturen ikke er for varmt. Hvis meget lidt eller intet varmt vand strømmer fra det varme vand hane, kan mineralforekomster har akkumuleret i patronen, der filtrerer urenheder før vandet passerer gennem balance ventil. I dette tilfælde, slukke varmt og koldt vand ventiler og fjern varmt vand hane håndtag og messing ærme bag det ved at trække den mod dig. Skru hane s messing møtrik ved at dreje komponenten mod uret og løfte den af. Fjern metal patron og lægges i en opløsning af lige dele hvid destilleret eddike og vand i 24 timer, anbefaler Delta. Opløsningen skal opløse mineral oprustning omkring patronen.

Koldt og varmt vand Switched

Visse vandhane producenter, der fremstiller Toscana messing køkken vandhaner - Møn, for eksempel - brug en patron i stedet en vaskemaskine. Patronen indeholder alle arbejdende dele i én enhed for at gøre installationen lettere og reducere vandhane lækager. Hvis du eller en installatør installerer patronen forkert, vil det koldt og varmt vand vendes. Hvis du udskifter en gammel blækpatron med en ny, sikre det lille hak på stænglen patron vender i samme retning som den eksisterende. Hvis du installerer en ny vandhane, bekræfter retningen af ​​patronens hak matcher diagrammet i vandhanen installationsvejledning. Kontakt producenten eller en bekræftet blikkenslager, hvis du har yderligere spørgsmål om at installere en patron eller har brug for yderligere afklaring for at sikre vandhanen fungerer rigtigt.


relaterede artikler