Saltning en Slate Walkway

December 3

Selvom skifer gangbroer kan være en elegant tilføjelse til din udendørs indretning, de er ikke den mest praktiske type gangbroer til kolde klimaer, hvor is og sne ofte ophobes. Saltning gangbroer lavet af skifer - eller nogen form for sten - kan føre til øget fryse / tø cykler at chip væk og beskadige dem over tid og også tærer stenen. Men der er et par alternativer til saltning din skifer gangbro, der vil holde din familie og besøgende sikkert.

Instruktioner

1 Skovl sne fra din gangbro før det ophobes og bliver til is. Dette er den nemmeste og mest omkostningseffektive alternativ til saltning og bør praktiseres vidt muligt.

2 Brug materialer, der øger trækkraft og reducere glider og falder. Fælles husholdningsprodukter, du kan bruge omfatte kattegrus og sand, hverken som er skadelige for skifer gangbroer.

3 Brug en alternativ type tømiddel, såsom CMA eller kalium acetat. Selv om disse er dyrere end dagligdags stensalt, er de også mindre ætsende for sten. Ifølge Natural Resources Defense Council, begge er også bedre for miljøet.

4 Brug en midlertidig opvarmet gangbro i vinteren, der går over toppen af din gangbro og holder den fri for sne. For en mere permanent løsning, anbefaler magasin hjem forbedring Charles og Hudson trækker op din skifer og installere termiske varmeelementer nedenunder det; dette naturligvis er den dyreste og arbejdskrævende løsning.


relaterede artikler