Indholdet af tapetklister

December 27

Indholdet af tapetklister


Tapetklister er limen bruges til at hænge tapet og papir grænser i hjemmet og på andre indvendige vægge. Det er forskelligt fra andre klæbestoffer, fordi det er specielt designet til at arbejde med wallpaper.Different typer tapetklister med forskelligt indhold er tilgængelige fra byggemarkeder til at hænge forskellige typer af tapet, herunder vinyl og papir.

Cellulose Wall Paper Paste

Cellulose tapetklister lavet af cellulose methyl ether. Samt at det er et klæbemiddel, har det fortykkende egenskaber. Denne type pasta kan købes boxed og i pulverform. Pulveret blandes med koldt vand for at skabe klæbemidlet. Men fordi tapetklister har sådan et højt vandindhold, kan det være vanskeligt at anvende og er mere egnet til porøse papir såsom græs klud.

Hvede Paste

Nogle tapetklister indeholder den fælles hvedemel, Triticum vulgare. Denne type tapetklister er tilgængelig i butikkerne i pulverform. Pulveret sigtes til lunkent vand og omrøres grundigt. Ligesom cellulosebaseret tapetklister, hvede pasta har også et højt vandindhold, så er bedre egnet til silke og græs klud baserede papirer.

Forblandet Clay Paste

Færdigblandet tapetklister indeholder ler er specielt designet til moderne, vinyl væg papers.As samt ler, det indeholder dextrin og små mængder cellulose. Den er pakket i flydende form, i 1-gallon spande. Fordi det har lavere vandindhold end pasta hvede og cellulose, er det ideelt til brug sammen med tapeter, som har brug for mere indledende tack, såsom vinyl papirer.

Clear Færdigblandet Vinyl Paste

Svarende til ler pasta er forblandet vinyl pasta. Det indeholder hvede og majsstivelse eller menneskeskabte polymerer, som er opvarmet til at ændre deres molekylære formular. Vandindholdet er mellem de yderste områder af ler og cellulose, hvilket gør dem ideelle til mange forskellige papirer. De er også designet til at være let at strippe på et senere tidspunkt, hvilket betyder, at de ikke altid er så stærk som de andre typer af pasta.


relaterede artikler