Eksterne Thread Skærende værktøj

March 8

Eksterne Thread Skærende værktøj


Flere eksterne tråd skæreværktøjer er på markedet i dag, hvoraf mange er designet til enten at oprette udvendigt gevind stiklinger-ofte omtalt som den mandlige del af et skruegevind-eller for at anvende udvendigt gevind stiklinger. Et udvendigt gevind skæring er den del af en skrue med, er tilspidset og kan drejes på plads i det indre, eller kvinde, gevindskæring.

Træ Tråd skæreværktøj

Dette træ tråd skæreværktøj er et unikt stykke udstyr, da det gør det muligt for brugeren at skabe både eksterne og interne træ gevind. Denne træ værktøj med en stor metal gevindskæring værktøj på toppen af ​​det er designet til at skabe eksterne tråd stiklinger af flere forskellige dimensioner og sorter. Inkluderet med værktøjet er et metal fræser så godt, for at lette processen med at skabe stiklingerne. Værktøjet bør kun anvendes til at skabe skruegevind ud af visse former for træsorter, herunder bøg, kirsebær og pære træ. Det anbefales ikke, at gevind være lavet af fyrretræ eller egeskove.

EZ Lok gevind Indstik

EZ Lok gevind indsatse er et unikt tråd skæreværktøj, da det giver standardværktøjer, der skal ændres, så de kan indsætte brugerdefineret størrelse udvendige gevind. For eksempel kan en kunde købe en EZ Lok gevindindsats, men bruge en standard boremaskine eller en anden standard for at installere indsatsen, så udvendige gevind forskellige størrelser, der skal anvendes i fælles husstand projekter.

Tråd Chasing Dial

En tråd jagter dial er et andet værktøj, der bruges til at oprette eksterne tråd stiklinger. Dette værktøj anvendes typisk i en maskine butik, hvor trådene skæres på daglig basis. Det er ikke et værktøj, der skal bruges af en person med lidt eller ingen erfaring, da det kræver en masse manuel interaktion og maskiner til at skabe den eksterne gevind skæring. Men med den rette viden og erfaring, en tråd jagter dial er en meget enkel, hurtig måde at skabe et udvendigt gevind skæring.