Atrium Vinyl Window Installation

May 31

Atrium Vinyl Window Installation


Atrium er en førende producent af mange typer af vinduer, herunder vinyl vinduer. Atrium vinyl vinduer fås i mange forskellige stilarter, herunder enkelt hang, dobbelt hang, sidehængte, skyder og fortelt vinduer. Alle disse vinduer kræver samme enkel installation proces som helst anden type af vinyl vindue. Det vigtigste aspekt af vinyl vindue installation er valg af vinduet rigtige størrelse. En korrekt størrelse Atrium vinyl vindue kan installeres hurtigt af de fleste husejere.

Instruktioner

1 måle størrelsen af den ru åbningen hvor vinduerne vil blive installeret. Kør et målebånd langs bredden af ​​vinduet i tre forskellige placeringer og registrere det mindste mål. Gentag processen for højden, igen optager det mindste mål. Køb en vinyl vindue, der nøje passer ind i de dimensioner af de optagne målinger.

2 Rens ud af vinduet åbning med en pensel og klud til at fjerne snavs og rester, der kan forblive fra det forrige vindue. Undersøg hele området for at sikre ingen snavs forbliver før du installerer det nye vindue.

3 Indstil vinyl vindue i åbningen, og centrere det op. Kør et niveau langs siderne og vindueskarm for at sikre det er firkantet og lod. Indsæt shims i hjørnet og langs siden hvis det er nødvendigt til niveau det ud. Hammer dem forsigtigt, indtil vinduet er niveau.

4 Indsæt søm gennem side af vinduet og ind i karmen. Hammer i et søm hver sjette inches, op i siderne og ind i toppen af ​​karmen. Tilsæt et par søm til bunden for at fastgøre vinduet til rammen.

5 Kør en perle af silikone fugemasse rundt om hele vinduet, mellem vinduet og karmen, ordentligt forsegle den. Undersøg vinduet for at sikre, at det er installeret og forseglet korrekt. Bræk de overskydende mellemlæg fra vinduet med hånden eller med en hammer.

6 Lås vinduet og flytte det op og ned for at sikre det fungerer korrekt.


relaterede artikler