Sådan Plant Plumeria i Ground

August 29

Sådan Plant Plumeria i Ground


Plumeria er en semi-stedsegrønne eller løvfældende busk eller lille træ fra Apocynaceae familien. De er kendt for deres smukke duftende blomster, der regelmæssigt bruges til at lave Leis. Dette tropiske skønhed blomstrer fra forår gennem sommeren og er almindeligvis kaldes frangipani, Hawaiian lei blomst, vestindiske jasmin og pagode træ. Plumeria vokser bedst i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 9 til 12. lægge planer for at plante Plumeria i foråret at lade rødderne til at udvikle, før den varme sommer.

Instruktioner

1 Ryd en plantning site med veldrænet jord og fuld sol. Vælg en placering med den nødvendige plads til den modne størrelse Plumeria. Dette varierer blandt sorter og kan gå op til 25 fod høj med en spredning på mere end 10 fod.

2 grave et hul lidt fladere end dybden af Plumeria s beholder eller rodklumpen og dobbelt eller tredobbelt bredden. Den brede plantning hul tillader rødderne at sprede lettere.

3 Tag Plumeria plante ud af beholderen og kontrollere rodsystemet. Fjern eventuelle beskadigede eller svagelige rødder fundet med en skarp kniv.

4 Anbring planten i midten af hullet. Efterfylde hullet halvvejs med den fjernede jord og derefter fylde hullet med vand. Dette vil tvinge jorden ned omkring Plumeria rødder og slippe af med eventuelle luftbobler.

5 Fyld hullet til toppen efter vandet afløb og derefter gennemvæde jorden igen for at afvikle Plumeria på plads. Planten har brug ikke mindre end 1 tomme vand hver uge fra forår til efterår fra regn eller gennem vanding.

6 Dæk jorden omkring plantehullet med en 3-tommer tykt lag barkflis. Læg ikke barkflis mod Plumeria bagagerum.


relaterede artikler