I Ground Pools Vs. Over Ground Pools

May 26

I Ground Pools Vs. Over Ground Pools


Når det kommer til i jorden og over jorden puljer, der er en række forskelle. Når man ser på fordele og ulemper ved hver type, kan du blive overrasket over at finde ud af hvor meget geografi spiller i svaret. Temperatursvingninger og generelle klima kan diktere der kan være mere fornuftigt pool for regionen.

typer

Der er grundlæggende to typer af puljer - i jorden og over jorden puljer. En over jorden pool er bygget med paneler af glasfiber sammenføjet med stål skinner og sidder på toppen af ​​jorden, mens en i jorden pool er bygget ind i en stor udgravet websted, der er blevet gravet ud, ved hjælp af store udstyr.

Fordele ved Above Ground Pools

En over jorden pool tilbyder boligejer flere gode fordele. Over jorden puljer er normalt en tiendedel til en femtedel omkostningerne ved en traditionel i jorden pool. De er sikrere, fordi alt hvad du skal gøre for at undgå ukontrollerede adgang er fjerne pool stigen. Fordi over jorden puljer ikke er normalt betragtes permanente strukturer, vil de ikke få din ejendomsskatter til at gå op og med alle de nye fremskridt i over jorden puljer, mulighederne er meget varieret. De er også en god mulighed, hvis du har en mindre gård og ikke ønsker at miste det hele til en pulje.

Fordele ved In Ground Pools

På trods af alle fordelene ved en over jorden pool, det har også sine ulemper. Fordi over jorden puljer er normalt kun 4 fod dyb, dykning er ikke en mulighed, hvorimod med i jorden puljer, kan de være op til 10 fod dyb eller mere. Svømmere, der kan lide at svømme omgange vil ikke lide følelsen af ​​den mindre begrænset plads. Hvis du har en stor gård, kan du nyde en større terrasse og dæk område, der er mere befordrende for i jorden pools.The design af en i jorden pool kan være næsten alt du kan drømme op, og kan tilpasses til at passe til karakteren af dit hus, mens de over jorden pool designs er normalt meget enklere former. Hvis der er handicappede mennesker, der ville være svømning, den i jorden pool har trin ned i vandet, hvilket gør det en meget lettere overgang til sænke svømmer i puljen. Over jorden puljer ville have en særlig form for rampe eller indkvartering i denne omstændighed.

Vedligeholdelse af Above Ground Pools

Når det kommer til vedligeholdelse, over jorden puljer i syd er en ulempe. Varmen fra Texas solen kan hæve temperaturen af ​​vandet til 100 grader eller mere, forårsager nedbrydning af chlor og væksten af ​​alger meget hurtigt. For at rette dette, skal flere kemikalier købes til at holde klor det krævede niveau, og for at holde pH og syre i skak. De ekstra omkostninger omfatter også højere el-regninger, fordi du nødt til at køre den pulje pumpe længere. På den anden side, de nordlige stater skal tage hensyn til de frostgrader, der kommer med vinteren. En i jorden pulje ville være mere udsat for skader fra de kræfter i heaving jorden går igennem under fryse og tø-cykler. Selvfølgelig med den i brug tiden meget kortere i nord, kan det balancere kort tid, at de el-regninger ville være højere, og udligne udgifterne til kemikalier.

Vedligeholdelse af In Ground Pools

Varmen kan være en grund til, at over jorden puljer er ikke så almindeligt i syd. Mens der i jorden puljer kan varme op i august, ophold de forholdsvis køle op mod temperaturer en over jorden pool. Med fremkomsten af ​​de forskellige pool systemer klor udgift er ikke så slemt, som det var engang. Der er salt-systemer, hvor saltet er ioniseret ved hjælp af en elektrisk strøm, og skiller i dens to dele, chlor og natrium. Inden vi går tilbage gennem pumpen og blive genforenet, klor holder poolen ren og bekæmper alger dannelse. Fordi saltvand systemet kun genererer mængden af ​​klor behov, baseret på computerens output, der er ikke problemet med irriterede øjne, som du har med en almindelig klor-system. Et system som dette ville ikke brug for ekstra klor tilføjet medmindre det fik lov til at få lavt på salt og den kemiske balance fik ud af linjen.

Historie

I dele af landet, der har varm sommer klimaer, især i det sydlige USA, privatejede udendørs pools i baggårde eller haver begyndte at blive populære i 1950'erne. Den Racquet Club of Philadelphia klubhus prale af en af ​​verdens første moderne over jorden svømmebassiner fra 1907.The første swimmingpool på en oceandamper blev installeret på White Star Lines Adriaterhavet i 1907.

Dækslet brugerdefinerede sikkerhed blev opfundet i 1957 af Fred Meyer Jr. af MEYCO Pool.


relaterede artikler