Sådan installeres en Aluminnum backsplash i et køkken

March 14

En aluminium køkken backsplash kan tilføje et sofistikeret, moderne vibe til dit køkken eller vintage charme afhængig af mønster og færdig, du vælger. Uanset hvad, er det økonomisk, let at installere, mindre tidskrævende end fliser, og vil give dit køkken et fantastisk nyt look.

Instruktioner

1 Mål dit backsplash område og købe aluminium paneler, der bedst matcher din højde. For eksempel 18 inches mellem bordplade og bunden af ​​dine faste frysere er mest almindelige, så du ville købe aluminiumpaneler 18 inches høj for at minimere nedskæringer. Mål den samlede længde er nødvendig for at fuldføre din backsplash og bestille mindst 2 eller 3 ekstra paneler at give mulighed for fejltagelser.

2 Mange handlende tilbyder stemplet design eller mønstre. Vælg en du kan lide for din backsplash, men forsøge at holde mønsteret til 6 inches, hvis du arbejder med et mindre område (ligesom den fælles 18-tommers højde).

3 Brug tin klip med spidse blade (bære beskyttelseshandsker) for at trimme din første panel til at passe (om nødvendigt, måske for at rumme en stikkontakt eller lyskontakt i væggen), der starter ved en yderkant din backsplash. Når det er trimmet og tør-monteret på væggen for at sikre en pasform, pels bagsiden af ​​panelet aluminium med lim, ligesom Acrylpro fliseklæber. Sørg for at du sprede klæbemiddel til de prægede design for den bedste beskyttelse mod buler.

4 Tryk på smurt plade fast på plads mod væggen. Så, for at hammer dekorative brad negle i hvert hjørne hold.

5 Skær næste panel. Der vil være en 3/8-inch overlap kanal til at hjælpe låse 2 paneler sammen til en lun pasform. Stadig pels ryggen med lim, og sørg for at belægge den stemplede design godt, men denne gang tilføje en perle af klare caulk til overlapningen kanal, før fastgørelse mod væggen. Når den er placeret på væggen, tilsæt de dekorative brad søm i hjørnerne og fortsætte med resten af ​​panelerne.

6 Når alle paneler er på plads og sikret med brad negle, anvende en perle af klar caulk mellem køkkenbordet og bunden af paneler. Lad tørre helt.

7 Læn dig tilbage og nyd din nye backsplash.

TIPS

  • Aluminium er et praktisk materiale til en backsplash da det aldrig ruster trods bliver udsat for varme, flydende og madlavning oils.Purchasing præcoatede aluminiumsplader sparer en masse tid og er ikke meget dyrere. I slutningen, hvis du ønsker at tilføje en dekorativ farve eller accent, du kan da panelerne er præ-coated.Consider en kontrastfarve slut, når du vælger din dekorative brads, ligesom en messing eller bronze.
  • Aluminium er et lettere materiale, så vær forsigtig, når du håndterer, og husk, at det vil bule nemmere end andre metaller.

relaterede artikler