Hvordan laver Wooden Bird Feeders

May 24

Du kan nyde naturens gavmildhed af fugle lige i din egen baghave blot ved at bygge en fugl feeder. Fugle behøver ikke udarbejde foderautomater; de nøjes i naturen uden foderautomater overhovedet. Konstruktion af en fugl feeder udnytter gamle rester af træ, du har, og lærer dine børn om fugle, deres fodring vaner og grundlæggende konstruktion teknikker. Hvis du fodrer fuglene regelmæssigt, og rengør feeder, vil du nyde et væld af arter.

Instruktioner

1 Pre-bore huller til dyvler på B-stykker. Lave fire huller på to tommer mellemrum på hver af de to B stykker.

2 Find midten af arb D (øverst). Placer stykke A på undersiden i centrum og sikres med trælim og tre træskruer, jævnt fordelt.

3 en ​​B Lim (base) brik til centrum af en C (side) stykke, med B stykke vandret og C stykke lodret. Styrke med brads. Gentag med de andre B og C stykker. Clamp at sikre leddene.

4 Fastgør toppen af C-stykker til siderne af brik D (tag) og sikres med lim og brads. Tillad tørring natten over.

5 Fastgør skruen øjne ind i C-stykker, så de skrue ind stykke A.

6 Skær dyvler, så de passer ind i hullerne og fastgør dem med trælim.

7 Placer PVC rør mellem de to midterste dyvler som et trug til fuglefrø.

8 Fastgør reb til skruen øjne til at hænge feeder på det ønskede sted.

9 Fyld trug med foder. Overvåg indersiden af ​​fuglefoderautomat for renlighed og skyl omhyggeligt med vand.

TIPS

  • Konstruere fugl foderautomater ud af affaldstræ liggende rundt i huset. Klip til at passe de ovennævnte dimensioner. Maling eller lak din færdige fugl feeder med produktet af dit valg for en mere øje-glædeligt struktur.
  • Husholdningernes rovdyr, såsom katte, truer fugle, der lever eller reden i fugl foderautomater, så sted foderautomater uden for deres rækkevidde. Hvis du bemærker syge fugle på din feeder, afbryde fodring og ren med en løsning, der er ni dele vand, en del blegemiddel.

relaterede artikler