Sådan bruges Barkflis til ukrudtsbekæmpelse

March 30

Sådan bruges Barkflis til ukrudtsbekæmpelse


Ligegyldigt hvor meget du elsker havearbejde, er det meget svært at elske at ukrudt. Ikke blot skal ukrudt konstant fjernes fra din have for at forhindre dem kvælning ud eller overvældende din dyrebare planter, men de kan også bogstaveligt "stjæle showet" fra dine mest værdsatte blomster ved overskyggede dem med prangende blomster og store, plade-lignende blade . For at undgå at bruge al din tid på dine knæ trækker op baby-medløbere, kan du faktisk bruge muld til at styre meget af væksten af ​​ukrudt i din have. Dette er fantastisk nyhed for gartnere da barkflis allerede er kendt for at øge størrelsen og hårdførhed af alle typer planter.

Instruktioner

Sådan bruges Barkflis til ukrudtsbekæmpelse

1 Weed din garden.In For at være sikker på, at du ikke bare hjælpe ukrudt ud ved at give dem en ny kilde til vitaminer og næringsstoffer, har du brug for at luge haven grundigt, før du begynder denne proces. Sørg hver synlige ukrudt trækkes op med rode.

2 Tjek vejrudsigten. Du er nødt til at behandle din have med barkflis, når der er ingen regn prognose for flere dage. Hvis det regner umiddelbart efter ansøgningen, alle barkflis - og dit hårde arbejde - vil sandsynligvis blive skyllet væk.

3 Vælg en organisk muld. Enhver form for barkflis vil afskrække ukrudt, men organiske dækningsmaterialer konvertere til kompost over tid, som beriger jorden og forhindrer ukrudt i at vokse igennem.

4 Påfør et lag barkflis til din have. Det bør være mindst tre inches tyk. Hvis du allerede har plantet i haven, derefter bruge rake til at skubbe barkflis helt op til selve kanterne af planternes stængler og skud. Hvis du ikke har plantet endnu, så bare sprede barkflis i et tykt lag over hele haven.

5 Vand haven. Pas på ikke at bruge højt vandtryk, men snarere bue vandet opad og lad det falde let på barkflis. Må ikke over vand. Dette er blot for at hjælpe barkflis "nøjes" i haven og begynder at blive en del af jorden. Det tykke lag barkflis vil forhindre de fleste ukrudtsarter fra at gøre det til sollys.

TIPS

  • Hvis du ønsker at bruge mindre barkflis, og derefter sætte ned strimler af plast og dække det med et tyndt lag barkflis derefter.

relaterede artikler