Sådan fjernes Kaffe Pletter fra en hvid skjorte

September 17

Sådan fjernes Kaffe Pletter fra en hvid skjorte


Mens hvide skjorter giver en sprød, ren udseende, er de ikke tilgivende når det kommer til pletter, især pletter forårsaget af mørke stoffer som kaffe. Når rengøres den forkerte vej, kan du forårsage uoprettelige skader på den hvide skjorte. Ved at implementere den rette plet-fjernelse procedure, men du kan nemt slippe af med kaffe pletter og redde din hvide skjorte.

Instruktioner

1 Skyl pletten med koldt vand, så snart udslippet sker. Placer undersiden af ​​skjorten under vandet, som gør det muligt at skylle fra bagsiden til forsiden af ​​skjorten. Dette vil fjerne al kaffe, der har ikke sat ind i stoffet.

2 Hæld en dråbe flydende opvaskemiddel på pletten, igen til undersiden af skjorten.

3 Gnid sæben ind i pletten med fingerspidserne. Skyl igen med koldt vand. Gentag denne procedure, indtil der ikke mere kaffe rester fjernes fra skjorte.

4 Spray en forvask plet behandling på pletten, og lad det sidde i fem minutter.

5 Vask skjorte i en vaskemaskine indstillet på en kold-vandkredsløbet. Brug din normale vaskemidler og en kop hvid eddike.

6 Hæng skjorten lufttørre.

TIPS

  • Vask ikke skjorte med varmt eller varmt vand, eller køre det gennem tørretumbler, da varmen permanent vil sætte i kaffe pletten.