Buske i Georgien

February 23

Anlægget liv i Georgien er så forskellige som de geografiske områder findes inden for staten. Disse omfatter bjergene i nord og de sumpe og flade i de sydlige regioner. De unikke vækstbetingelser i hele staten huset lige så unikke planter, der er godt tilpasset miljøet. Buske er væsentlige funktioner i et landskab, hvor de bro rummet mellem stauder og enårige og større træer. En række buske er velegnede til Georgien, herunder indfødte, stedsegrønne eller løvfældende sorter i forskellige former, størrelser og blomst typer.

bottlebrush Buckeye

University of Georgia Extension websted lister flaskerenser buckeye (Aesculus parviflora) som en indfødt georgisk busk. Planten hører til buckeye familie, og er løvfældende, med palmate blade bestående af fem til syv foldere. De busk blomstrer med små, hvide, 8- til 12-tommer-lange blomst cylindre mellem maj og juni. Blomsterne ligne bottlebrushes deraf navnet på planten. Flaskerenser buckeye vokser til et modent højde på omkring 8 til 12 fod og er almindeligt anvendt til at skabe grænser. Planten breder sig til næsten 15 fod og behov en åben plads til at vokse godt. Plant i fugtig, frugtbar, sur jord og områder med delvis skygge. Beskær kraftigt i slutningen af ​​vinteren for at fremme væksten.

Fetterbush

Fetterbush (Agarista populifolia) er nævnt som en indfødt busk Georgiens ved University of Georgia Extension site. Den stedsegrøn busk med lysegrønne blade er multi-stammede og høj og har overordnede grene. Planten blomstrer med duftende, små, cremefarvede blomster fra maj til juni måned. Blomsterne er urn-formet og vokse i klynger. Fetterbush vokser til et modent højde på ca. 6 til 15 fod med en bredde på 5 til 8 fod. Den busk vokser optimalt i veldrænet, fugtig jord og områder med dappled skygge. Beskær regelmæssigt for at fjerne gamle grene. Fetterbush kan beskæres til at danne et lille træ eller hæk.

American Beautyberry

Amerikansk Beautyberry (Callicarpa Americana) er en grov-tekstureret, løvfældende busk indfødte til staten Georgia, som citeret af University of Georgia Extension site. Den busk har en relativ hurtig vækst og er løs, spreder og opretstående form. Planten blomstrer med lys rosa til lys lilla blomster mellem juni og august. Amerikansk Beautyberry vokser til et modent højde på omkring 4 til 8 fod med en bredde på 4 til 6 fod. Den busk vokser let i våd til tør jord og i områder med sol og skygge. Plantning i grupper på 06:57 skaber maksimal effekt.


relaterede artikler