Hvad er årsagen Paint til at gå på ujævnt Når du bruger en Roller?

April 20

Hvad er årsagen Paint til at gå på ujævnt Når du bruger en Roller?


Maleri bringer et nyt udseende til ethvert rum, og omkostningerne er minimal i forhold til store remodeling projekter. Store, flade områder, såsom vægge og lofter, er hurtigt og nemt at male, når du bruger en malerrulle. Børster er praktisk for at komme ind i hjørner og kanter, men en rulle er en langt mere effektivt redskab til at male store overflader. Leje en professionel maler til at opnå en jævn finish er ikke nødvendigt, hvis du følger et par simple teknikker af handelen og bruger den rigtige kombination af værktøjer.

Too Much Paint

For meget maling på en rulle resultater i oprustning og drypper samt spildt maling. Når gentagne gange dyppet i for meget maling, valsen kanter udvikle en ophobning af maling, hvilket skaber en defineret kant fra hvor du har placeret dine slag. En rullende pan er et nyttigt redskab til at forhindre en ophobning af maling. Brug en for hver farve, du søger. Efter dypning rullen i malingen, rulle den over panden for at fjerne overskydende maling. Male væggen i lige strøg, i en op og ned mode i form af et W.

Ikke nok Paint

Ujævn maling er også forårsaget af ikke at have nok maling på rullen. Farven gælder ikke jævnt og du ender med en udtværet dækker samt pletter hvor den oprindelige maling er stadig synlige. For at forhindre en plettet maling job, fuldt dyppe rullen ind i maling og grundigt vend det en rullende gryde indtil maling ikke længere drypper ud af det.

Tørre Edges

Du opretter en kant af maling, når du anvender det til en overflade. Kanten gør det klart, hvor du begyndte at male med en rulle, og hvor du stoppede. Tørre kanter opstår, når du anvender maling til en overflade, lad det tørre og så komme tilbage og genanvende male over den tørre kant. Hvis du maler over en tør kant, vil du se dine malerulle slagtilfælde. Undgå tørre kanter ved hurtigt at anvende malingen til overfladen og altid overmaling våde kanter.

Bruge de rigtige Rollers

Billige tromler er ikke altid den bedste mulighed for at bruge, når du maler. Sammenlignet med høj kvalitet mærker, billige ruller falder fra hinanden lettere og hold ikke så meget maling, hvilket betyder at skulle tage længere tid at dyppe og bruge rullende pan gentagne gange. Valg af korrekt valse afhænger af, hvad type overflade, du er maleri. Brug den relevante lur, som henviser til længden af ​​materialet på tromlen, for selv malingslag. For eksempel, en 1/4-inch lur er bedst brugt på glatte overflader, mens længere lur, såsom 3/4-inch, der bruges på ru overflader som beton.

Ujævn og uforberedt Overflader

Ujævn og uforberedte overflader er en almindelig årsag til, at malingen ser ujævn, når den anvendes. Ujævne overflader og beskadigede områder skal repareres, inden malingen påføres. Maling spreder bedre og mere selv over glatte overflader. -Tilberedt overflader, såsom ikke-grundfarve spackle, absorberer maling anderledes end andre overflader og efterlader matte pletter. Altid forberede et maleri overflade med primer eller, hvis primer er unødvendig, da med at male over en flad overflade, vaske området med sæbe og vand.


relaterede artikler