Typer af Sunflower Seeds

May 19

Typer af Sunflower Seeds


Ifølge Levnedsmiddel- og Landbrugsorganisation FN, USA er den sjette største producent af solsikkefrø. Der er to typer af solsikkefrø: sort olie og stribet, ikke-olieholdige frø. Begge typer sælges enten i afskallet eller in-shell formular.

Sort Oil Sunflower Seeds

Sort olie solsikkefrø har en solid sort skrog. Solsikkeolie, som du køber på en købmand er fremstillet af sorte olie solsikkefrø. Olien udvindes ved at lægge pres på frø. Den venstre i skrog kaldes en solsikke måltid; det anvendes som en husdyrfoder.

Ifølge den amerikanske Fish & Wildlife Service, sorte olieholdige frø tiltrække den største mangfoldighed af frø-ædende fugle til din værftet. Begge sorte olie solsikkefrø og stribede solsikkefrø bruges til fugl fodring. Sort olie solsikkefrø selvom tiltrække flere fugle, fordi de har en tyndere skal, der er let at åbne. Sort olie solsikkefrø er rige på fedt og protein, fugle brug.

Stribet Solsikkefrø

Stribet solsikkefrø er større end sorte. De har tykkere skaller med hvide striber. Stribet solsikkefrø anvendes primært i fødevareindustrien. Folk spiser stribet solsikkefrø som en snack, ristet og saltet eller tørret.

Stribet solsikkefrø kan også tjene som en fuglefoder. Da skallen af ​​stribede solsikkefrø er at tænke og svært at knække, de tiltrække færre fugle end olie solsikkefrø. Ifølge den amerikanske Fish and Wildlife Service, Blue Jays, kardinaler, Carolina Mejser og hus finker som stribede solsikkefrø.

Afskallet Sunflower Seeds

Afskallet solsikkefrø kaldes også "kerner" eller "solsikke hjerter". De er fremstillet af sorte solsikkefrø og stribede solsikkefrø ved mekanisk at fjerne den ydre skal. De sælges i en rå eller brændte formular. Kernerne anvendes som en snack, en fødevareingrediens eller et fuglefoder.

Alle solsikkefrø adskilles i henhold til deres størrelse: store, mellemstore og små. Normalt kun de mellemstore frø bliver afskallet for kernen markedet. De største og mindste størrelser sælges i-shell. Det gode ved at tilbyde fugle afskallet solsikkefrø er, at der ikke er noget rod. Den dårlige ting er afskallet solsikkefrø er dyrere, og det er derfor de mindste i-shell solsikkekerner er normalt anvendes til fodring fugle. Hvad enten afskallet eller i-shell må aldrig stegt, saltet eller behandlet på anden måde, når fodre fugle solsikkefrø.


relaterede artikler