Sådan Decorate et soveværelse Brug antikke møbler

January 30

Sådan Decorate et soveværelse Brug antikke møbler


Indret dit soveværelse med antikke møbler betyder ikke, du vil sove i et museum. Brug antikviteter bør tilføje en varm og indbydende følelse til rum, der er dit hyggelige tilflugt fra dagens stress. Nøglen til et indbydende rum er at finde stykker, der er ikke hands-off, museum-kvalitet poster. Vælg mere funktionelle antikke møbler, der oprindeligt blev bygget til at blive brugt i stedet for beundret, og hvis du ønsker, omfatter mere skrøbelige stykker her og der.

Instruktioner

1 Beslut din udsmykning stil. Vælg antikviteter, der afspejler det. For eksempel kan en yndefuld himmelseng ikke arbejde i en primitiv stil soveværelse. Undersøgelse udsmykning magasiner og bøger, og gøre opmærksom på de værelser, som de fleste appel til dig.

2 Shop for antikke møbler. Gå til antikvitetsforretninger. Deltag i auktionerne, både online og i person. Stikke omkring loppemarkeder og garage salg. Du ved aldrig, hvad skatte kan vise op. Kontroller ønsker annoncer i din lokale avis. Kig gennem din garage og loft.

3 Vælg en seng. Gå land eller lurvede chic med en antik jern eller messing seng. Klæd det i hvidt sengetøj med hæklet kant. Dæk den med en quilt. Sats på en kane seng eller himmelseng i en kolonial-stil soveværelse. Gør seng med skræddersyede ark og en chenille sengetæppe. Fold en dyne ved foden til at trække op, når nætterne få kølige. Centrer en primitiv stil soveværelse med en rustik reb seng. Tilføj interesse med jute eller ru linned pyntepuder.

4. Tilføj opbevaring. Arranger en antik tæppe brystet ved foden af ​​sengen i en lande- eller traditionel stil soveværelse. Brug den til at holde ud for sæsonen tøj og sengetøj. Giv rummet en primitiv vibe med en antik Diligencen stammen. Gå lurvede chic med to forvitret antikke kommoder, en på hver side af sengen. Hæng dit tøj i en antik garderobe. Stash bøger og håndværk forsyninger i en antik konserves skab.

5 Opret en hyggelig spiseplads med en antik flet bord og stole. Tilføj sædehynder dækket i tikkende. Indstil bordet med en vintage blonde dug og en antik te sæt.

6 Slap af på en antik chaiselong placeret foran pejsen. Par den med en Shaker sidebord og smedejern lampe toppet med en farvet glasskærm. Sats på en antik Windsor rocker opvarmes af en vintage quilt.

7. Tilføj tilbehør. Display quilts foldet på en antik kirke pew arrangeret ved foden af ​​din seng eller på hylderne i en antik pie sikker. Hæng vintage prom kjoler fra en antik tøj træ. Brug en antik barns rocker eller vugge til vise en samling af vintage rag dolls. Bring udenfor i med planter, der vises på en antik skole skrivebord eller rustik havebænk.


relaterede artikler