Hvordan til at grave ud til en Residential Elevator

February 18

Hvordan til at grave ud til en Residential Elevator


Elevator teknologi har ændret sig væsentligt siden opfindelsen af ​​de originale hydrauliske og counter-vægtede elevatorer. Henviser elevator konstruktion anvendes til at kræve en betydelig pit under elevatorskakten for installation af mekaniske systemer og hydraulisk installation udstyr, moderne elevatorer kræver lidt at ingen udgravning - de mekaniske systemer vil nemt installere i et tilstødende lokale.

Instruktioner

New Home Construction

1 Vurdere tegninger af boligen. Det bedste tidspunkt at planlægge en elevator er mens bygningen er stadig på papir. Inden byggeriet begynder, fastlægge elevator strukturelle og mekaniske krav.

2 Bestem placering for elevatoren. Afhængig af layoutet, er elevatorer typisk installeret enten på et centralt sted eller i slutningen af ​​hjemmet.

3 Beregn fra producentens specifikationer hvilken slags udgravning er nødvendige for elevatoren. Nogle elevatorer installere på pladen med minimal eller ingen udgravning under dem. Andre typer af elevatorer installere mekanisk udstyr i en kælder direkte under en elevator, som opererer mellem den første og anden etage; i dette tilfælde er hullet gravet for elevatoren, når hjemmets fundament er udgravet.

Remodeling Construction

4 Leje en civilingeniør eller mester entreprenør til at vurdere hjemmets eksisterende struktur. Medmindre et åbent område er tilgængelig i midten af ​​hjemmet, der strækker sig mellem flere etager, og berører ikke bærende vægge, den enkleste sted for en elevator installation er på en ydervæg. Elevatorskakten er opbygget ud fra den eksisterende ydre, som en lille, firkantet silo tilføjet på bygningen.

5 Grav et fundament under elevatorskakten; sørg det meetslocal bygningsreglementer for hjemmet fundamenter. De nærmere af disse koder varierer efter geografisk placering; i almindelighed, men den indbyggede om elevatoren kræver den samme fundament som resten af ​​huset. En betonvæg er bygget under terræn, som ikke skifter under vægten af ​​strukturen, og som støtter vægten af ​​elevatorskakten og udstyr.

6 Ramme i og hæld de konkrete fundament vægge i henhold til fabrikantens specifikationer og lokale bygningsreglementer. Builders bør følge de koder, som er strengere, hvis der er nogen forskelle mellem de to. Efter fundamentet hærder, fjern formularer og tilbage udfylde fundamentet udgravningen.

TIPS

  • Når du installerer en elevator, leje en elevator specialist; elevatorer omfatter unikke specifikationer og bør ikke være selv-installeret. Selv en erfaren homebuilder normalt udskyder til en elevator specialist for at sikre at udstyret er installeret korrekt.

relaterede artikler