Sådan Forbered dit hjem for en vinter Storm

August 2

Vinter storme kan være farligt og skadeligt, hvis du er uforberedt. Når temperaturen begynder at falde, er det tid til at tænke på at få klar.

Instruktioner

1 Bring alle udendørs møbler inde (medmindre det er ekstremt holdbart). Du kan gemme det i din garage, kælder eller opbevaring stald.

2 Fjern eventuelle udendørs elementer, der kan blæses rundt af vinden og kan muligvis skade dit hus.

3 Overvej, om eventuelle døde træer kan være en fare for dit hus, hvis de skulle falde. Du ønsker måske at få dem fjernet af en professionel træ service.

4 Sørg for, at du har lommelygter, med ekstra batterier, og stearinlys til at give lys under en strømafbrydelse.

5 Hold nogle ekstra flasker af drikkevand på hånden. Hvis du har en godt med en elektrisk pumpe (og vil således miste alt vand under et strømsvigt), forberede nogle bøtter af vand til rengøring og toiletskyl. Du ønsker måske at fylde badekarret, når en storm er på vej.

6 Har en batteridrevet radio i huset.

7 Stock op på rock salt og sand til at håndtere iskolde og glatte indkørsler og fortove.

8 Sørg for, at du har gode sne skovle klar.

9 Arranger på forhånd for sne-pløjning service - det er meget svært at bestille en sne-pløjning tjeneste dagen efter en stor snestorm.

10 Hold en plads varmelegeme og brændstof i garagen, hvis du bor i et særligt koldt område - især hvis du har elektrisk varme i huset.

11 Opbevar mad i huset, som du kan forberede uden elektricitet. Bemærk, at dine behov vil variere afhængigt af den type apparater, du har (gas eller el).


relaterede artikler