Hvordan virker Tile Grout arbejde?

December 2

Hvordan virker Tile Grout arbejde?

injektionsmørtel typer

Flise fuger er en type mørtel bruges til at fylde mellem fliserne. Den mest almindelige type af fuger anvendes i boligprojekter er Portland cement-baserede injektionsmørtel. Det kommer slebet eller unsanded, forblandet eller i pulverform. Der er mange forskellige injektionsmørtel farver at vælge imellem. Slebet injektionsmørtel bruges oftest når leddene er over 1/8 tomme. Den er cementbaseret og blandet med sand. Det blandes derefter med vand og anbringes på flisefuger. Unsanded injektionsmørtel er lavet til leddene 1/8 tomme eller mindre, men er også mindre porøs, hvilket gør det til et bedre egnet til brusere og bordplader.

Klargøring til Grout

nødvendige for fugning værktøjer omfatter en injektionsmørtel flyde, blanding bin eller spand, og en stor injektionsmørtel svamp. vil også være behov for en ren spand vand, og vandet skal skiftes ofte. Injektionsmørtel flåd kommer i mange forskellige hårdheder og bløde flydere anvendes normalt til slebet fugning i et hjem. En hårdere float kan gøre installationen af ​​unsanded fuger lidt lettere, fordi du arbejder med mindre samlinger. Alle leddene og fliser skal renses, før du begynder at injektionsmørtel. Sommetider tynde sæt bruges til at installere fliserne er skubbet op mellem dem, når fliserne er sat på plads. Enhver overskydende tynde sæt, der kom op mellem fliserne skal slibes ud og ryddet op.
Den mest almindelige type af injektionsmørtel anvendes, er det pulveriserede typen du blander med vand. Kun blande et beløb, du kan arbejde med, før det begynder at tørre. Alle producenter har deres egne retninger for at blande injektionsmørtel, men de alle er blandet og fik lov at sidde i mindst 10 minutter før den blandes igen. På det tidspunkt skal fuger være klar til at anvende.

Anvendelse af Grout

En lille mængde udfyldningsmiddel vundet ud og placeres på flisen. I tilfælde af vægge og lofter, injektionsmørtel sidder på svømmeren og mindre områder er arbejdet på. Svømmeren skubbes derefter tværs flisen, tvinger injektionsmørtel i leddene. Når et lille område er gjort, det sponged med en ren svamp. Dette fjerner ikke kun den overskydende injektionsmørtel, men renser leddene og gør dem ensartet. Dette gentages, indtil hele projektet er færdig. Hvis det er et større projekt, kan fuger skal blandes i portioner. Det tager 24 til 72 timer for injektionsmørtel til tørre afhængigt af varme eller fugtighed i luften.
Når det er tørt, er det gået over med en injektionsmørtel pensel og området skal aftørres med en ren svamp igen. Når området er helt tørt igen, bør fuger forsegles med en injektionsmørtel sealer. De fleste hjem forbedring butikker sælger både en spray-on og flydende sealer. Væsken kan påføres med en svamp og lov til at tørre, inden du tager en anden frakke. Når fugning og forsegling, skal handsker anvendes for at forhindre hudirritation.


relaterede artikler