Sådan Switch Fra Baquacil til klor

November 10

Sådan Switch Fra Baquacil til klor


Baquacil, et navn brand for en vand desinfektionsmiddel, der blev introduceret til det amerikanske pool markedet i 1980'erne, og klor er to fælles swimming pool desinfektionsmidler. Disse to pool vand desinfektionsmidler er uforenelige. Når der skiftes fra Baquacil til klor, skal alle Baquacil i bassinvandet fjernes, før du tilføjer klor. Resultatet af at blande de to kemikalier er en gel-lignende, misfarvet fast stof, der vil tilstoppe filtre og vil typisk tvinge dig til at dræne poolen.

Instruktioner

1 Test niveauet Baquacil i bassinvandet med en Baquacil teststrimmel.

2 Tilføj 8 lbs. af ikke-klor chok for hver 10.000 liter pool vand, hvis der ikke er noget påviseligt niveau af Baquacil i poolen.

3 Kør filtrering system og teste vandet for tilstedeværelse af Baquacil for 24-timers perioder. Vandet skal have nogen påviselig niveau af Baquacil før du går videre til næste trin.

4 Rengør eller udskift filterindsatsen til en pool med en patron filtrering system. Fjern den eksisterende DE og rengør filtrering enhed med en slange med en jet spray tilknytning til fjerne al DE fra filtrering system. Tilføj frisk DE. Rengør et sand filtreringssystem med et sandfilter renere eller udskift sandet.

5 Tilføj klor baseret på producentens anbefalinger for at etablere et frit klor niveau på 2,0 ppm.

TIPS

  • Forvent puljen skal være ubrugelig i en uge under konverteringen.
  • Overvåg filtreringssystem for tegn på en gel-lignende stof efter omdannelsen. Det kan være nødvendigt at rengøre filtreringssystem igen snart efter konverteringen fra Baquacil til chlor.

relaterede artikler