Sådan installeres en Fountain på dine dæk

September 17

Sådan installeres en Fountain på dine dæk


Tilføjelse af en vand-funktion til dine dæk behøver ikke at være en back-breaking eller en bank-breaking oplevelse. Gør dit eget vand springvand er en enkel måde at tiltrække naturen og opmuntre afslapning. Dette springvand projekt kan laves i alle størrelser, så længe du køber en pumpe egnet til din pot størrelse. Prøv at lave flere forskellige størrelser af denne springvand og gruppere dem sammen til en ekstra effekt.

Instruktioner

1 Vælg en plet på dine dæk for at installere springvand. Den placering, du vælger bør være tæt på vand og en elektrisk kilde. Placeringen skal også være et sted, hvor det vil blive nydt og ses af alle på dækket. Når du har besluttet på et sted, at placere den store vandbassin på stedet.

2 Bor et hul på siden af bassinet der er tættest på den elektriske kilde. Hullet skal være ca. 1 inch fra kanten af ​​bassinet og stor nok til pumpens elektriske ledning til at passe igennem.

3 Skær en metal rist til at passe perfekt på toppen af den store vandbassin. Brug tin klip at skære et hul i midten af ​​risten stor nok til pumpens vand afgivelsesrøret.

4 Placer springvandet pumpe inde i bassinet. Tråd den elektriske ledning gennem hullet lavet i trin 2. Sæt metal risten over bassinet, så vandledningen går gennem hullet i midten.

5 Vend mindre bassin på hovedet. Find midten af ​​bassinet og bore et hul lidt større end diameteren af ​​vandet tilførselsrøret. Flip bassinet højre side opad og sæt den oven på risten så vandet slangen går gennem hullet. Påfør silikone tætningsstrimler til ydersiden af ​​røret, hvilket gør en tætning mellem røret og metallet risten. Tillad tætningsstrimler tørre og teste, at forseglingen arbejdede.

6 Fyld stort bassin med vand, så vandstanden er lige under hullet til ledningen. Fyld lille bassin hele vejen op med vand, så det let flyder. Det vand, der overflow skal flyde ned i stort bassin.

7 Place flere små sten eller kugler omkring bunden af den lille bassin for at skjule metallet risten. Sæt pumpen i og se vandet overløb fra lille bassin og ind i den store.

TIPS

  • Lav flere af disse springvand og placere dem i forskellige steder i dine dæk til at gøre udendørs beboelsesrum en afslappende tilbagetog.
  • Bær beskyttelse sikkerhed, når de opererer elværktøj.
  • Sørg den elektriske ledning er tilsluttet en jordet kilde.