Sådan Kill Bladlus uden pesticider

August 31

Sådan Kill Bladlus uden pesticider


Disse bløde og rørige, dråbeformede insekter fodring på dine planter og træer og potentielt ødelægger din køkkenhave er bladlus og kan vises i brune, røde, grønne, gul eller sort nuancer afhængigt af arten. Store angreb af bladlus kan hæmme væksten af ​​planter samt årsag curling, gulfarvning og forvrængning af bladene. De kan også sprede virus fra anlæg til anlæg. Kontrol bladlus på din ejendom den naturlige måde ved at udnytte hjemmelavet bug spray og andre naturlige metoder til kontrol.

Instruktioner

1 Spray bladlus med vand tidligt på dagen. Dette trin fjerner bladlusene samt væsken de udskiller, og det er usandsynligt, at de vil være i stand til at vende tilbage til anlægget. Sprøjtning tidligt på dagen giver planterne til at tørre i solen uden at risikere svampeinfektion.

2 Lav en blanding, der er dødelig for bladlus, men vil ikke skade dine planter eller jorden. Bland 2 tsk. hver af opvaskemiddel, flydende hvidløg og cayennepeber pulver eller knust rød peber i en kvart varmt vand. Hæld blandingen i en sprayflaske.

3 Spray blandingen på alle berørte anlæg, koncentrere sig om de toppe og bunde af blade. spray også blandingen i nogen sprækker planten måtte have, som bladlus bruger til at gemme sig i.

4 Plant blomster attraktive for bladlus rovdyr. For eksempel, mariehøns nyder mælkebøtter, røllike, fennikel, dild, mynte og rejnfan planter. Mariehøns også brug for en vandkilde, så købe en fugl bad eller sørg for en du ejer er altid fuld. Hvis det er nødvendigt, skal du købe en kasse med mariehøns på din lokale planteskole og frigive dem omkring bladlus-ramte områder.

5 Plant blomster, der er attraktive for bladlus for at holde dem væk fra andre blomster og grøntsager. Flower typer omfatter mums, asters, georginer, stokroser og Larkspur.

6 Vedligehold hvidløg og løg planter nær angrebne områder, som begge er frastødende for bladlus.

TIPS

  • Ekstra bladlus rovdyr inkluderer guldøje og syruphid flue.

relaterede artikler