Hvordan laver jeg en Lawn Mowing Annonce?

August 21

Hvordan laver jeg en Lawn Mowing Annonce?


Reklamer er en fantastisk måde at få ordet ud om tjenester, du leverer, få nye kunder og vokse din virksomhed. En græsslåning reklame skal fange dit mål kundens opmærksomhed, være oplysende og overbevisende og give en opfordring til handling. Når du opretter en annonce, kan du placere den i en avis eller et blad. Overveje at udskrive din annonce på papir til at oprette en plakat, du kan hænge på community opslagstavler eller uddele omkring dit nabolag.

Instruktioner

1. Åbn et tekstbehandlingsprogram eller publishing program på din computer.These programmer er dem, der tillader dig at skrive et brev eller essay på computeren eller oprette foldere og kort.

2 Udvikle en åbning linje for at placere i toppen af din annonce. Denne øverste linje bør være noget, der fanger læserens opmærksomhed, når de søger gennem en periodisk eller kigger på en opslagstavle. En iørefaldende åbning linje kunne være annonceringen af ​​en særlig fremme. Lawn Chat anbefaler overvejer, hvilken type forfremmelse eller tilbud ville motivere dig til at ringe til en græsslåning service, såsom "Free græsslåning."

3 Tilføj til øverste linje annoncen med sætninger, der vil tilskynde en person til at fortsætte med at læse og ringe til dig. Lawn Chat tilbyder dette eksempel: ". Jeg vil klippe din plæne gratis Find ud af hvordan Ring nu.".

4 Liste navnet på din græsplæne pleje virksomhed og lad ad-læseren ved, hvordan man kommer i kontakt med dig. Placer denne i midten eller nederste del af annoncen.

5 Tilføj oplysninger du tror dine kunder vil gerne vide. Dette kunne omfatte den mængde erfaring du har, reelle kunde Begejstring, oplysninger om yderligere rabatter du tilbyder, hvis du kan give referencer og erhvervsforsikring oplysninger (hvis relevant). Placer denne information mod bunden af ​​annoncen.

6 Lad læserne kender andre tjenester du er i stand til at levere. Sådanne tjenester kan omfatte befrugtende, vande plænen, mens boligejer er på ferie, rive blade, skovle sne, beskæring eller kantning.

7 Udskriv en kopi af din græsslåning annonce for at se, hvis du kan lide hvordan det ser ud på papiret. Udskrivning det vil give dig en bedre idé om, hvad potentielle kunder vil se.

TIPS

  • Foretag ordene på din annonce enkle og til det punkt.
  • Mens grafik kan se godt ud på en reklame, er de ikke altid nødvendigt. Hvis du ikke kan finde en grafik, der ser godt ud for din annonce, skal du ikke bruge en overhovedet.
  • Sørg for skrifttype, du bruger på din annonce er let at læse. Gode ​​skrifttyper til at overveje at bruge bl.a. Times New Roman, Impact og Courier New.

relaterede artikler