Tips til Building Green

March 7

Hvis du i øjeblikket er ved at opbygge et hjem eller planlægger at bygge et hjem, overveje de mange miljøvenlige eller "grønne" muligheder for byggematerialer og hjem design. Disse ideer tillader entreprenører til at bygge boliger og kommercielle strukturer, der bruger energi mere effektivt, producerer mindre affald, og er mindre skadelige for miljøet.

Brug Green Building Materials

En af de mest basale ting, du kan gøre for at bygge "grønne" er at bruge bæredygtige materialer i byggeriet. Næsten alle typer af byggemateriale fremstilles i dag har et grønt alternativ, der gør det samme funktion med en mindre skadelig indvirkning på jorden. I stedet for behandlet tømmer, bruge bæredygtigt fældet træ behandlet med grønne kemikalier. Brug sidespor og tagmaterialer, der ikke er fremstillet af råolie. Overvej miljøforsvarlig cement til fundamentet af bygningen. Mal bygning med maling fremstillet af ikke-forurenende tilsætningsstoffer. Kig efter materialer, der er lavet af genbrugte poster.

Effektiv Opvarmning og køling

Der er mange grønne ideer til opvarmning og afkøling af en bygning. Udformningen af ​​selve bygningen kunne bruges til at levere varme og naturligt afkøle strukturen. Aflytning i geotermisk energi eller skaber naturlig luftstrøm gennem bygningen er to populære muligheder. Overvej solenergi, især hvis du bor i et meget solrigt område. Solpanel teknologien er i konstant forbedring og er i stand til at levere varme, når temperaturen falder. Der er også grønne alternativer til glasfiber isolering, herunder isolering fremstillet af bomuld eller ikke-oliebaserede skum.

fjerne affald

Du ikke kun ønsker at fjerne affald skabt under byggeprocessen, men du ønsker at skabe en bygning, der gør det muligt for beboerne at skabe mindre affald i hele bygningens levetid som godt. Gør brug af indfødte planter og mindske behovet for at udfylde i området med snavs. Gennemføre et komposteringsanlæg system i hjemmet design. Reducer jorderosion ved hjælp barkflis lavet af genbrugte skov og biomasse (vegetation affald) produkter.

Grøn energi

For de fleste bygninger, den største miljøbelastning er i mængden af ​​energi i hjemmet forbruger gennem årene. Dette kan mindskes med energieffektive, alternative energikilder. Solenergi kan igen komme i handy her i at det kan bruges til at supplere eller endog erstatte kul-produceret elektricitet i visse regioner. Også, vind og vandkraft er muligheder, som du kan overveje, hvis klimaet i regionen er velegnet til enten af ​​disse kilder. Derudover smart grid energiprodukter, såsom breaker kasser og stikkontakter, kan hjælpe med at gøre bygningen grønnere.

Effektiv Water Usage

En afstrømning management system kan indsamle og genbruge regnvand, der ellers ville gå til storm drain og placere vandspejlet ud af balance. Disse systemer omfatter grønne tage, der tillader regnvand, der skal anvendes til at dyrke planter på et tag, og regnvand samlere, der kan lagre vand til anvendelser i hjemmet. Også, kan lavt flow toiletter og grønne vandvarmere og bruser inventar gøre en bygning mere effektiv i sin vandforbrug.


relaterede artikler