Termit Tenting Process

February 10

Termit Tenting Process


Termitter koste boligejere mere end $ 5 milliarder hvert år for behandling og reparationer, ifølge National Pest Management Association. Den anbefalede behandling er telt gasning, hvilket betyder, at du bliver nødt til at tage flere skridt til at forberede sig til dækning af dit hjem.

Hvorfor Tenting

Udspiling er nødvendig, hvis angreb er slemt nok, at direkte træ anvendelse af pesticider ikke er tilstrækkelig. Telt desinfektion når områder, der ikke er tilgængelige for lokale udryddelse. Det trænger ind i træet og får til Termit reder i revner og sprækker i dit hjem.

Forberedelse

Du har noget arbejde at gøre før tenting processen. Termites.com angiver, at din skadedyrsbekæmpelse selskab bør give dig nylon poser til dobbelt-bag enhver fødevarer varer, der er i åbnede flasker, glas eller dåser. Dobbelt-taske pakket tørvarer såsom korn og kartoffelchips eller fjerne dem fra dit hjem. Hvis du har vandtætte dæksler på møbler eller madrasser, eller hvis de er forseglet i plast, dækslerne skal fjernes eller åbnes. En plastik dækning på en baby madras, for eksempel, kan forhindre det i at lufte ud korrekt efter behandling. Tag dine stueplanter uden at forhindre skader fra gasning. Trim buskads langs dit hjem for at give plads til teltet struktur. Kontakt din gasselskab at slukke for gassen til hjemmet dagen før gasning. Også vand jorden 6 inches rundt omkredsen af ​​dit hjem dagen før for at beskytte dine planter uden for teltet.

Processen

Den skadedyrsbekæmpelse selskab vil vedlægge dit hjem i et telt, der består af vinyl-coatede tarps at indeholde desinfektionsmiddel og begrænser dets lækage. Den desinfektionsmiddel gas, der anvendes til behandling af boliger er sulfurylfluorid, almindeligvis kendt som Vikane, Zythor eller Master Fume. Du kan forvente at være ude af dit hjem for 24 til 72 timer, afhængigt af størrelsen af ​​dit hjem og temperaturen udenfor. Selskabet vil overvåge gas niveauer for at afgøre, hvornår det er sikkert for dig at vende tilbage.

Sikkerhed

Svovlsyre fluorid desinfektionsmidler er reguleret af Miljøstyrelsen og anses for sikkert til brug i hjem, hvor der er børn i alle aldre. Desuden skal skadedyr fagfolk være uddannet og certificeret til brug, bemærker Termites.com. De vil bruge udstyr til at overvåge niveauerne af gas i hele processen. Ingen rester i dit hjem efter desinfektion og efter dit hjem er luftet, og godkendt af din skadedyr professionel, det er sikkert for dig, din familie og dit kæledyr til at genindtræde.

Overvejelser

Det er vigtigt at vide, at teltet desinficere hele dit hus vil slippe af med den aktuelle angreb, men det gør ikke noget for at beskytte dig mod fremtidige problemer. Kontakt din skadedyrsbekæmpelse professionel om forebyggende foranstaltninger. Hvis du er død-sæt mod at bruge nogen form for pesticider er der en mulighed for varmebehandling. Mens dit hjem er overdækket, er varm luft indført o hæve den indvendige temperatur til et sted mellem 120-140 grader Fahrenheit. Den høje temperatur dræber termitter samt deres æg.


relaterede artikler