Sådan installeres et Bathroom Sink Drain Trap

January 20

Sådan installeres et Bathroom Sink Drain Trap


Et badeværelse sink vandlås, typisk omtalt som en "p-fælde" på grund af sin form, er en kort del af VVS rør, som er udformet således, at en lille mængde dræne vand fra vasken er fanget på en sådan måde at forsegle drænledningen. Den fanget vand forhindrer lugte og gasser, der danner i kloak drænrør fra bliver frigivet tilbage i beboelsesrum via sink drænet.

Instruktioner

1 Hold p-fælde montering ved siden af vasken afløb downpipe at markere længden at skære nedløbsrør, som bringer den øverste kant af p-fælden vertikale åbning i niveau med den nederste kant af den vandrette drænledningen strækker sig fra væggen. Hvis du bruger den stil af p-fælde med en in-line forbindelse til væggen afløbsrør, justere p-fælde forbindelse med væggen afløbsrør at markere vasken hjerneflugt nedløbsrør længde. Sørg for at markere faldrøret, således at mindst 1 inch indsættes i den p-fælde lodrette forbindelse.

2 Skær sink downpipe til længden markeret i trin 1 under anvendelse af en nedstryger eller rørskærer, derefter kassere væk grater eller splinter fra den indvendige diameter af snittet under anvendelse kanten af en universalknivklinge.

3 Skub lodret p-trap-forbindelse møtrik på vasken er nedløbsrør, og sæt p-fælden på nedløbsrør og hånd-spænd forbindelsen møtrikken for at holde beslaget på plads. Skift p-fælden montering som nødvendigt for at pege direkte på væggen afløbsrøret.

4 Hold lige væg afløbsrøret udvidelse på linie med med væg afløb og p-fælde forbindelse og markere længden at skære udvidelsen, derefter skæres udvidelsen til længden ved hjælp af en nedstryger eller rørskærer. Sørg for at give 1/4 tomme mindre i snittet målingen for ABS kobling, der forbinder udvidelsen til væggen drænrør.

5 Spred et lag ABS cement på enden af muren afløbsrør, derefter vedhæfte koblingen forudsat.

6 Skub p-fælde tilslutning møtrik fra vandret forbindende ende på forlængerrøret, med regummierede åbning peger mod p-fælde, derefter anvende et lag af ABS cement til indersiden af koblingsåbningen. Sæt forlængelsen i koblingen til at forbinde de to stykker, idet man enden af ​​forlængelsen er rettet korrekt at oprette forbindelse til p-fælde. Bemærk: ABS cement tørrer meget hurtigt og ikke tillader mere end et par sekunder for at justere røret i beslaget.

7 Skub p-trap-forbindelse møtrik til enden af forlængelsen rør, og tilslut p-fælden ved at skrue møtrikken på enden af p-fælde og hånd-stramme møtrikken. Den p-fælde er nu forbundet til vasken s nedløbsrør og væggen afløbsrør.

8 Stram begge af p-fælden fitting udgang tilslutning nødder 1/4 til 1/2 omgang indtil lun at fuldføre drain installationen p-fælde.

TIPS

  • Adskil de enkelte stykker af p-fælden kit, og gennemgå listen dele til at sætte dig ind i de dele, der er beskrevet i denne procedure.
  • ABS cement tørrer meget hurtigt og ikke tillader mere end et par sekunder for at justere røret i beslagene.

relaterede artikler