Sådan Tilsidesæt Ubeboet tilstanden på en Trane Unit

September 9

Den Trane VariTrac enhed er en mester varme- og kølesystem med zone kontrol. Denne enhed har indstillinger for besatte og ubesatte transportformer, som gør det muligt for systemet at reducere varme eller klimaanlæg til 60 grader Fahrenheit til opvarmning og 85 grader Fahrenheit til køling efter en ledig plads eller en del af bygningen. Det sparer dig penge. Hvis du har brug for at ændre opvarmning prioritet fra ubesatte til besat, skal du tilsidesætte den ubesatte indstilling for at lade systemet at opvarme eller afkøle den pågældende zone.

Instruktioner

Mekanisk Sensor

1 Find kontrolpanelet, som styrer den zone, du forsøger at tilsidesætte.

2 Drej fingerhjulet på kontrolpanelet fra "**" position mod uret, indtil den når den normale indstillede position.

3 Vent et minut til at sørge for, at varme- eller klimaanlæg spark på. Hvis du med held tilsidesatte ubesatte indstilling, vil du høre og mærke luften eller varme spark på i den del af bygningen som enheden forsøger at opvarme eller afkøle området til dine normale indstillinger.

Digital Zone Sensor

4 Find kontrolpanelet, som styrer den zone, du forsøger at tilsidesætte.

5 Hold på en knap, indtil skærmen ikke længere læser "UNOCC." Den normale temperatur display skal returnere.

6 Vent et minut, indtil varmen eller klimaanlæg spark på i tidligere ubeboet zone.

TIPS

  • Hvis dine forsøg på at manuelt tilsidesatte ubesatte indstilling virker ikke, så tjek dine indstillinger på din computer ved hjælp af Trane VariTrac software, der fulgte med enheden. Hvis du ikke mærke noget galt, såsom en ændret indstilling, så spørg en lokal VVS-tekniker for at sikre din enhed fungerer korrekt.

relaterede artikler